Home » , » Ελαμψε πάλι η "δικαιοσύνη" τους

Ελαμψε πάλι η "δικαιοσύνη" τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 | 8:54 μ.μ.

Θυμάστε μια απίστευτη κτηνωδία που είχαν διαπράξει σε βάρος ανήλικων παιδιών οι μπάτσοι στην πλατεία Αγ. Αντωνίου, στη Λάρισα, Το πώς έσπασαν το χέρι ενός 13χρονου παιδιού, δείχνοντας όλο τον "επαγγελματισμό" και την μαγιά τους; Αν όχι διαβάστε εδώ

Η κατάληξη και αυτής της μπατσάδικης βαρβαρότητας η αναμενομένη.  Δεν θα αναγκαστούμε "να απολογούμαστε σε όλο το απλυταριό για τρεις γκλοπιές" όπως είχε πει ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας, και η δικαίωση του φέρνει και την σφραγίδα της ελληνικής "δικαιοσύνης.

Εγινε η προσχηματική ΕΔΕ, για το περιστατικό του μπατσάδικου τραμπουκισμού, δεν κατέληξε πουθενά, και ο ένας και μοναδικός μπάτσος που οδηγήθηκε στα δικαστήρια, αποδόθηκε πεντακαθαρήδης, από τους δικαστές στην κοινωνία. Με το δίκιο τους, λοιπόν οι μπατσυνδικαλιστές του νόμου να πανηγυρίζουν και σε ανακοίνωσή τους να αναφέρουν:  "Έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψη, ότι σεβόμαστε και εμπιστευόμαστε απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία για μια ακόμη φορά έλαμψε".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger