Home » , , » Θυμόμαστε την "ποιότητα" κάποιων δικαστών με αφορμή την περίπτωση των παιδοβιαστών.

Θυμόμαστε την "ποιότητα" κάποιων δικαστών με αφορμή την περίπτωση των παιδοβιαστών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 | 3:49 μ.μ.

"Στην τραγική υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης της δωδεκάχρονης η Ελληνική Αστυνομία έχει δράσει με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποτελεσματικότητα. Οι ένοχοι οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, η οποία μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι θα πράξει επίσης το καθήκον της", μας γράφει τώρα ο υπουργός μπάτσων και καταστολής, Τάκης Θεοδωρικάκος στον λογαριασμό του στο twitter.

Προς δρα η αστυνομία σ' αυτή την περίπτωση η αστυνομία, το σχολιάζαμε πριν λίγο. Εδώ θα σταθούμε στην διαβεβαίωση του υπουργού ότι "χωρίς αμφιβολία η Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της" και θα απευθύνουμε δυο ερωτήσεις στον γενίτσαρο υπουργό.

α) Μήπως μπορεί να μας απαντήσει το κυβερνητικό στέλεχος ποια ήταν η "αποτελεσματικότητα" της "δικαιοσύνης", όταν πριν μερικά χρόνια το 2016 συγκεκριμένα, αποδείχτηκε ότι είχε υποκλαπεί η ηλεκτρονική του αλληλογραφία του αντιπροέδρου του ΣτΕ Αθανάσιου Ράντου απ’ την οποία προέκυπτε η συμμετοχή του σε ερωτικά αλισβερίσια, και εξ αιτίας αυτού του γεγονότος φέρεται ότι στη συνέχεια εκβιάστηκε σε δικαστικές αποφάσεις που πήρε; (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).

β) Είναι εύκολο να μας απαντήσει ο κ. Θεοδωρικάκος, ποια ήταν η κατάληξη της σχετικά πρόσφατης περίπτωσης -Δεκέμβρης 2021- του επίσης αντιπρόεδρου του ΣτΕ Παναγιώτη Ευστράτιου ο οποίος έδινε ναρκωτικά σε ανήλικα παιδιά με ανταλλάγματα να τα εκμεταλλεύεται σεξουαλικά. (Δείτε αυτό το κείμενο μας). 

Επειδή απάντηση στα ερωτήματά μας δεν θα πάρουμε, θα πούμε εμείς ποια ήταν η εξέλιξη τους. Οι υποθέσεις και των δυο ανώτατων δικαστικών θάφτηκαν και κανείς δημοσιογράφος δεν ενδιαφέρθηκε για την κατάληξή τους. 

Δεν θα επαναλάβουμε τώρα την άποψη μας για την αστική "δικαιοσύνη". Ομως καλό είναι να επαναφέρουμε στην μνήμη μας και την "ποιότητα" κάποιων "λειτουργών της Θέμιδας" για τους οποίους ο Θεοδωρικάκος μας εγγυάται ότι θα τιμωρήσουν τους ενόχους στην υπόθεση των παιδοβιαστών.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger