Home » , » Λέτε να είναι μαζοχίστρια η δημοσιογράφος της ιστοσελίδα iefimerida Σοφία Γιαννακά;

Λέτε να είναι μαζοχίστρια η δημοσιογράφος της ιστοσελίδα iefimerida Σοφία Γιαννακά;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 | 6:49 μ.μ.

Ε, δεν μπορεί .... μαζοχιστικές τάσεις θα έχει η γυναίκα .... Και μιλάμε για μια δημοσιολόγο, ονόματι Σοφία Γιαννακά, μια "γυναικούλα με βλέμμα συγκαμένο και γλώσσα φιδιού στάζοντας ξεθυμασμένο δηλητήριο", ένα πρόσωπο διακρίνεται για τα κείμενα της, παλιάς αντικομμουνιστικής κοπής, παρόμοια μ' αυτά που έγραφε ο θεωρητικός της Απριλιανής χούντας Γ. Γεωργαλάς. 

Κι όταν μιλάμε για μαζοχιστικές τάσεις εννοούμε ότι ενώ η κακοστημένη προβοκάτσια της έγινε αντιληπτή από την πρώτη στιγμή που την έκανε, και η δημιουργός της έχει λουστεί δεκάδες υβριστικά σχόλια στον λογαριασμό της στο f/b και στο twitter, αυτή φαίνεται να τα απολαμβάνει, αφού δεν έκανε τον κόπο να κατεβάσει την ανάρτησή της. Ασε που είναι άθλια και αμέσως αντιληπτή η φωτοσοπιά που που εμφανίζει μαζί τον Λαφαζάνη με τον Κασιδιάρη.

Κάποια απ' τα σχόλια που υπάρχουν στο twitter:

Σοφία Γιαννακά: φερόμενη ως δημοσιογράφος, είδε και βουλευτικό έδρανο επί ΓΑΠ, είχε στεφανωθεί τον περιβόητο Χρήστο Ράπτη (τώρα μαζί στο άι-εφημερίδα), κάνει πλέον καριέρα ως τραμπικό προϊόν με χοντροκομμένα φωτοσοπαρίσματα

Άλλη μια πατσαβουροπασόκα που είδε το φως το αληθινό στη Δεξιά του Κυρίου.

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο άτομο απεικονίζεται στο λεξικό, στο επίθετο "ξεδιάντροπος"

Υπουργός του Σύριζα το '15 θα φωτογραφιζόταν με ναζιστή σε κοινή δράση και δεν θα είχε γίνει πόστερ σε όλους τους τοίχους κι όλους τους δεξιούς ιστοτόπους αλλά θα έμενε στην αφάνεια μέχρι να το ανακαλύψει το σούργελο.

Ζήλεψε την αρσενική Εύα Μπράουν. Πάρε τον ένα και βάρα τον άλλο είναι όλος αυτός ο συρφετός.

Αφήστε τη γυναίκα. Ένα οποιοδήποτε κείμενο της στην τύχη να διαβάσει κανείς, καταλαβαίνει ότι είναι για Δρομοκαΐτειο. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

18 Οκτωβρίου 2022 στις 6:54 μ.μ.

Φαντασίωση με μοντελοπνίχτη
«"Ικανοποίησε μια φαντασίωσή της" είπε για την κοπέλα που κατήγγειλε το βιασμό της στο ΑΤ Ομονοίας ο Κούγιας. Πολλοί έχουν μια φαντασίωση και με τον Κούγια. Αλλά ακόμα κι ο ίδιος θα σοκαριζόταν αν μάθαινε με ποιο τρόπο θα την ικανοποιούσαν».¨
«Ελεύθερος ο καταδικασμένος παιδοβιαστής Λιγνάδης, με συνήγορο Κούγια Ελεύθεροι οι 2 μπάτσοι του #ΑΤ_Ομονοιας με συνήγορο του ενός: Κούγια Ο Κούγιας, κατάφερε να δείξει πόσο σάπια είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη, πολύ πιο αποτελεσματικά από ότι μπορέσαμε 10.000 κομμουνιστές & αναρχικοί».
«Για να μην έχετε αμφιβολία πως θα εξελιχθεί η υπόθεση των μπάτσων δολοφόνων του ΑΤ Ομονοίας, την Κυριακή 23 Οκτώβρη ο Νίκος Χατζηνικολάου θα έχει καλεσμένο στην τηλεοπτική του εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 τον Αλέξη Κούγια. Το πλυντήριο έπιασε δουλειά».
«Για να προσέλαβαν τον Κούγια οι δυο αστυνομικοί του ΑΤ Ομονοίας των 700€ το μήνα, ή ο Κούγιας έχει εκπτώσεις ή ο Κούγιας έχει υποχρεώσεις».
«Δεν άκουσα την Ασημακοπούλου να διερωτάται που βρήκε τα χρήματα ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ να προσλάβει τον Κούγια. Μόνο την Τουλουπάκη ρωτούσε με τι χρήματα ταξίδεψε στις Βρυξέλλες».
«Έχω μια φαντασίωση. Έχει να κάνει με τον Κούγια και μια πηγάδα».
Εγώ έχω μία που περιλαμβάνει μοντελοπνίχτη και πνίξιμο στα σκατά. Είναι πιο βρώμικη.
Πόσο Κούγια να αντέξουμε; Ρωτά ο κόσμος. Εξαρτάται από το πόσο φασισμό αντέχουμε. Πόσα άθλια ψέματα αντέχουμε.
Δεν είναι όμως μόνο ο Κούγιας. Είναι οι ΑΡΔ που όχι μόνο δεν τον βάζουν στη θέση του, ξεπλένουν κι αυτοί κατ’ εντολή τους βιαστές, είναι οι μπάτσοι - συνάδελφοι εγκληματιών, οι διεφθαρμένοι δικαστές, διορισμένοι από επίσης διεφθαρμένους, καθάρματα πολιτικοί που τους κάνουν πλάτες, τα βολεμένα κομματόσκυλα και τρολλ και οι ηλίθιοι της δήθεν αντιπολίτευσης. Γεια σου συντρόφισσα Λιάνα.
Το λέω για όλους. Όταν δεν υπάρχει σαφέστατη συναίνεση, ακόμα κι όταν το θύμα δε μιλά από φόβο ή σοκ, τότε έχουμε να κάνουμε με βιασμό. Δε το λέω εγώ, το λένε όλα τα πραγματικά δικαστήρια στο εξωτερικό, κι όχι τα ντόπια στρατοδικεία του Εμφυλίου.
Εκτέλεση στους φασίστες βιαστές θα είναι τελικά η απάντηση του κόσμου. Γιατί με αυτά τα αχαρακτήριστα που κάνει το παρακράτος της ΝΔ, ενισχύεται η αυτοδικία. Όταν βλέπουμε τέτοια καθάρματα να τη σκαπουλάρουν και μάλιστα ρίχνοντας τις ευθύνες στα θύματα, φουντώνει η οργή, όχι η σιωπή.
Οι βιαστές δολοφόνοι της Ελένης τιμωρήθηκαν γιατί ο πατέρας της είχε τα χρήματα να προσλάβει τον Κούγια, ενώ ήταν κι ο ίδιος ομοϊδεάτης με τους φονιάδες της κόρης του. Αυτό θέλουμε; Ή θέλουμε πραγματική δικαιοσύνη; 212 ονόματα αντί για 213 θα σημαίνει συγκάλυψη, κι αυτό είναι επίσης ειδεχθές έγκλημα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger