Home » , » Πόσο άρρωστο, είναι μέρος της κοινωνίας μας;

Πόσο άρρωστο, είναι μέρος της κοινωνίας μας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 | 7:47 μ.μ.

Πόσο άρρωστο, ρε γμτ. είναι μέρος της κοινωνίας μας; Σήμερα η αστυνομία έδωσε τα στοιχεία και την φωτογραφία ενός 63χρονου που κατηγορείτε ότι βίαζε κατά συρροή  δυο αγοράκια μικρότερα από 12 χρονών!

Η επόμενη απίστευτα φρικιαστική είδηση μας έρχεται πάλι από δελτίο τύπου της αστυνομίας και αναφέρεται σε κάποιον 28χρονο ψυχανώμαλο εγκληματία από το Αγρίνιο ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε τετράχρονο αγοράκι.

Από άλλη σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας βλέπουμε τις φάτσες και μαθαίνουμε τα στοιχεία άλλων δυο καθαρμάτων που βίασαν ένα ανήλικο κοριτσάκι στην Λιβαδειά Βοιωτίας

Και καπάκι σ' όλα αυτά έρχεται σήμερα άλλη μια ανατριχιαστική, νέα νοσηρή υπόθεση. Αυτή αφορά άλλο ένα κτήνος πα-τέρας ο οποίος βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 11 ετών και για τρία συνεχόμενα χρόνια στην Δραπετσώνα.

Πραγματικά βρισκόμαστε σε αδυναμία να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες που οδηγούν σε τέτοιο βαθμό της αποκτήνωση κάποιων ανθρώπων. Φυσικά τέτοια περιστατικά είχαμε πάντα. Δεν νομίζουμε όμως να έχει προηγούμενο η συχνότητα με την οποία παρακολουθούμε τέτοιες καταστάσεις σήμερα!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger