Home » , » Μεγάλη ήττα της κυβέρνησης συμμορίας = Μεγάλη νίκη του δίκαιου της λογικής.

Μεγάλη ήττα της κυβέρνησης συμμορίας = Μεγάλη νίκη του δίκαιου της λογικής.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 | 4:53 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πρέπει να πονά πάρα πολύ ο υιός του κτήνους. 1700 θαρραλέοι υγειονομικοί που αρνήθηκαν να υποκύψουν στους εκβιασμούς και να εμβολιαστούν με τα αναποτελεσματικά εμβόλια, επιστρέφουν στην εργασία τους. Πρόκειται για μεγάλη νίκη της λογικής, του δικαίου, της ελευθερίας.

Φυσικά είπαμε γιατί το ΣτΕ αναδιπλώθηκε και έβγαλε αντισυνταγματική τη φασιστική απόφαση της παράτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Τα ίδια τα στοιχεία του ΕΟΔΥ δείχνουν πως η απόφαση απόλυσης των ηρώων υγειονομικών οδήγησε σε περισσότερους θανάτους. Απόλυτα λογική εξέλιξη, αφού έλειπε ιατρικό προσωπικό από ανθρώπους που είχαν άμεση ανάγκη νοσηλείας. Η ΔΑΠ λοιμωξιολόγων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τη ναζιστική απόφαση της ΝΔ.

Βέβαια ο ναζιάρης Πλεύρης εξακολουθεί να τιμωρεί όσους δε φοβήθηκαν και δεν υποτάχθηκαν. Προκλητικές δηλώσεις «δε θα επιτρέψουμε να γίνει δυναμίτιδα στη δημόσια υγεία» και η υποχρεωτική επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος rapid test, το οποίο θα κάνουν με δική τους δαπάνη οι υγειονομικοί, δείχνουν το μίσος αλλά και τον πόνο της ΝΔ.

Ενδιαφέρον όμως έχει η δήλωση - καρφί για το ΣτΕ του υιού του ναζιστικού κτήνους «δεν υπήρχε κάτι διαφορετικό από αυτά που είχε στείλει όταν η Ολομέλεια του Δικαστηρίου έκρινε το μέτρο συνταγματικό». Πράγματι δεν υπήρχε. Όμως υπήρχε διαφορά αλλού. Τότε οι εκλογές ήταν μακριά, ενώ εμείς φυλακισμένοι και τρομοκρατημένοι. Οι Κινέζοι ξεσηκώθηκαν για πολύ λιγότερα. Φαντάζεστε πχ να φύλαγαν οι μπάτσοι παγκάκια στην Κίνα; Εμείς ακόμα κοιμόμαστε. Εκείνο που επίσης πρέπει να γίνει είναι αποζημίωση και για την άδικη ταλαιπωρία.

Υπάρχει όμως κάτι άλλο. Τα πρόστιμα στους 300.000 συνταξιούχους τα οποία είναι μια ακόμα παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων σύμφωνα με τον ΟΗΕ. Όχι μόνο πρέπει να διαγραφούν αμέσως, αλλά θα πρέπει να αποζημιωθούν τα θύματα της δολοφονικής πολιτικής της ΝΔ. Φυσικά όλα αυτά συν το έγκλημα της μαζικής δολοφονίας λόγω υποβάθμισης του ΕΣΥ, θα εξεταστούν διεξοδικά, όταν καταρρεύσει η χούντα Μητσοτάκη.

Δεν μπορώ να μην απαντήσω στα ψέματα του γιου του ναζιστικού κτήνους. Γιατί εκείνοι που έβαλαν, όχι απλά δυναμίτη, αλλά έριξαν πυρηνικά όπλα στην Υγεία ήταν ο Μητσοτάκης κι η συμμορία του.

Τα ίδια τα στοιχεία του ΕΟΔΥ αποδεικνύουν πως με το που εμβολιάστηκε πάνω από το 50% του πληθυσμού, αυξήθηκαν οι θάνατοι από τον κορονοϊό και πως με τα παράλογα μέτρα αυξήθηκαν επίσης τα κρούσματα και οι θάνατοι. Πολύ φυσικό, αφού το να φυλάς παγκάκια, να μην ακούς μουσική όρθιος, ή το σεξ στις πυλωτές δεν έχει καμία σχέση με τη μετάδοση του κορονοϊού. Μπορεί βέβαια κάποιες φορές το σεξ στις πυλωτές χωρίς προφυλάξεις, να έχει σχέση με αύξηση του πληθυσμού.

Να αφήσει επίσης τα κόλπα η κυβέρνηση δολοφόνων και να κάνει έστω και τώρα αυτό που πρέπει. Να πάρει πίσω άμεσα τους υγειονομικούς, όχι από 1/1/2023. Όσο για τους αγωνιστές ελπίζω να μην ξεχάσουν πως τους φέρθηκε η κυβέρνηση και να συνεχίσουν να γιουχάρουν τους γαλάζιους τσαρλατάνους. Βλέπετε, αν σκύψουμε το κεφάλι, μόνο χαμένοι μπορούμε να βγούμε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger