Home » , , » ΣτΕ: Γιατί τα γυρίζει τώρα.

ΣτΕ: Γιατί τα γυρίζει τώρα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 | 7:54 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το ΣτΕ στήριξε τη γαλάζια συμμορία και την πολιτική των Μνημονίων γενικότερα. Σήμερα όμως με απόφασή του «έκρινε αντισυνταγματική την παράταση μέχρι 31-12-2022 του υποχρεωτικού εμβολιασμού εργαζομένων σε δομές υγείας, λόγω ελλείψεως επαναξιολογήσεως του μέτρου».

Προσέξτε! Δεν έκρινε αντισυνταγματικό τον παράνομο από τον ίδιο τον ΟΗΕ υποχρεωτικό εμβολιασμό, αλλά την παράτασή του λόγω επαναξιολόγησης του μέτρου. Ακόμα και έτσι όμως είναι μια τακτική οπισθοχώρηση. Είναι ένα μήνυμα φόβου κι αγωνίας προς την κυβέρνηση.

Βλέπετε, όταν γίνεται ένα ναυάγιο, ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Ολοφάνερα το ΣτΕ ζητά κάλυψη από τη ΔΑΠ λοιμωξιολόγων. Γιατί; Στην ουσία λέει στη ΝΔ «δώστε μας κάτι νέο, στο οποίο θα πατήσουμε για να σας κάνουμε το χατίρι»! Άρχισαν να ιδρώνουν.

Γιατί βλέπουν πως ο κόσμος δεν είναι απλά επιφυλακτικός με τα νέα εμβόλια κατά του κορονοϊού, αλλά εχθρικός. Το ποσοστό των νέων εμβολιασμών είναι ελάχιστο μπροστά σ’ αυτό που περίμεναν. Είναι το αποτέλεσμα της καπηλείας και του τσαρλατανισμού από τη ΝΔ, η οποία καπηλεύτηκε άγρια τα εμβόλια. Αυτό όμως γύρισε εναντίον της καθώς, όσες δόσεις κι αν έγιναν, αποτέλεσμα δεν είδαμε. Είπαμε με στοιχεία του ΕΟΔΥ πως από τότε που εμβολιάστηκε η πλειοψηφία, είχαμε περισσότερους θανάτους από πριν εξ αιτίας του κορονοϊού!

Γνωρίζουν οι δικαστές πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι παράνομος, αφού αποτελεί παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το ίδιο κάθε ιατρική πράξη, ακόμα κι αν γίνεται για το καλό του ασθενούς. Με το που θα αρνηθεί ο ασθενής, ο γιατρός είναι υποχρεωμένος να σεβαστεί την επιθυμία του.

Καθόλου τυχαίος κι ο χρόνος. Αν η παράταση ήταν πέρυσι, το ΣτΕ δε θα είχε πρόβλημα να τη βγάλει συνταγματική. Όμως φέτος πάμε για εκλογές. Η ΝΔ μπορεί να συντριβεί παρά τα όσα λένε τα παραμύθια των τηλεοπτικών βόθρων. Αν της κάνουν όλα τα χατίρια, μπορεί να βρεθούν υπόλογοι. Όχι πως οι ρεφορμιστές έκαναν κάτι διαφορετικό, αλλά δεν θα τους καλύψουν αν ο κόσμος ζητήσει τιμωρία για τους δεκάδες χιλιάδες που πέθαναν από την πολιτική της ΝΔ. Αντιλαμβάνονται πως η χούντα πέφτει.

Γιατί ο κόσμος δεν είναι τόσο ανόητος, όσο πιστεύουν. Ρωτάει πως και γιατί πεθαίνουν πλήρως εμβολιασμένοι από κορονοϊό, γιατί έχουν αυξηθεί οι καρκίνοι και οι αιφνίδιοι θάνατοι. Ένας κρίκος να σπάσει στην αλυσίδα της απάτης και της διαφθοράς, τέλειωσαν!

Όσο για τους ανεμβολίαστους δεν έπρεπε να απολυθούν ποτέ. Οι άνθρωποι δεν μπορεί να εμβολιαστούν για όλες τις ασθένειες, ακόμα κι αν είναι κανονικά τα εμβόλια, όχι μούφα. Φυλάγονται όμως στα νοσοκομεία, παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα για να μην κολλήσουν ασθενείς. Βέβαια, αν το προσωπικό ξεπατώνεται στη δουλειά, γιατί είναι το 1/10 από αυτό που χρειάζεται, αν δεν υπάρχουν καν φάρμακα, ΜΕΘ, ακόμα και απολυμαντικά τότε έχουμε αυτό που έχουμε. Χιλιάδες θανάτους εγκαταλελειμμένων στο έλεος του θεού.

Να γυρίσουν τώρα οι υγειονομικοί και να αποζημιωθούν για την άδικη απόλυσή τους. Όσο για τους τσαρλατάνους της ΔΑΠ και της κυβέρνησης; Μην ακούτε όρθιοι μουσική, θα κολλήσετε κορονοϊό. Σας θέλουμε υγιείς στη φυλακή που θα σας στείλει ο κόσμος τον οποίο εξαπατήσατε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger