Home » , » Η "Ελληνοφρένεια" μας θυμίζει την στάση πολιτικάντηδων, μπατσοσυνδικαλιστών και δημοσιοκάφρων στην υπόθεση Ινδαρέ (Ηχητικό)

Η "Ελληνοφρένεια" μας θυμίζει την στάση πολιτικάντηδων, μπατσοσυνδικαλιστών και δημοσιοκάφρων στην υπόθεση Ινδαρέ (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 | 8:03 μ.μ.

Το έχουμε ξαναγράψει. Η ραδιοφωνική εκπομπή της "Ελληνοφρένειας" είναι μια όαση στην μπάντα των fm. Το παρακάτω ηχητικό από την σημερινή τους εκπομπή αξίζει να υπάρχει και για αρχειακούς λόγους. Ερέθισμα για τους δημιουργούς του υπήρξε η δικαστική ετυμηγορία, που αποδεικνύει την κακοστημένη σκευωρία που υπήρξε στα θύματα της αστυνομικής βίας, της οικογένειας Ινδαρέ.

Από το ηχητικό κάνουν "παρέλαση" οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, μπατσοσυνδικαλιστών και μιας σειρά από ΑΡΔάκια, που απνευστί αναπαρήγαγαν τα δελτία τύπου που του έδινε η ασφάλεια, σε ότι είχε σχέση με το σενάριο που παρουσίαζαν οι δυνάμεις καταστολής και είχε σχέση με την εισβολή των μπάτσων στην κατοικία του σκηνοθέτη.

Είναι αξιοπρόσεκτο (;) επίσης, ότι από τον τότε υπουργό ΠροΠο, μέχρι τους πολικάντηδες και τα συστημικά δημοσιογραφικά φερέφωνα μετά την χθεσινή δικαστική εξέλιξη, έχουν πάθει αφωνία. Το θέμα είναι ότι ο Ινδαρέ, σαν δεξιός μεσοαστός που είναι δεν θα ζητήσει τα ρέστα από τους συκοφάντες του, και έτσι δεν θα τους απολαύσουμε σαν μετανοημένες Μαγδαληνές ...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger