Home » , » "Καλοκαιρινό" έκαναν το γραφείο του τραμπούκου δικαστικού επιμελητή Παύλου Καλκιτανίδη, μέλη του Ρουβίκωνα

"Καλοκαιρινό" έκαναν το γραφείο του τραμπούκου δικαστικού επιμελητή Παύλου Καλκιτανίδη, μέλη του Ρουβίκωνα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 | 6:27 μ.μ.

Παρέμβαση στο γραφείο του δικαστικού επιμελητή Παύλου Καλκιτανίδη, ο οποίος χτες με την τραμπούκικη συμπεριφορά του πρωτοστάτησε στην αποτυχημένη προσπάθεια να περάσει ένα λαϊκό σπίτι στα νύχια κορακιών, έκαναν σήμερα μέλη του Ρουβίκωνα. Το έκαναν "καλοκαιρινό" περνώντας το μήνυμα ότι με τέτοιες ακτιβίστικες ενέργειες παράλληλα με την παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα "ο φόβος πρέπει να αλλάξει πλευρά". 

Μπορεί χτες να αποτρέψαμε να μείνουν άστεγοι η Ιωάννα Κολοβού και το παιδί της, οι μάχες όπως που πρέπει να δώσουμε για να ματαιώσουμε πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών είναι μπροστά μας.

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα του "Ρουβίκωνα": 

 Ο δικαστικός επιμελητής Παύλος Καλκιτανίδης, είναι υπεύθυνος, ως εκτελεστικό όργανο της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της. Η τραπεζική μαφία δίνει την εντολή, και η κρατική μαφία εκτελεί.

Στο σαθρό επιχείρημα ότι κάποιος κάνει απλά τη δουλειά για την οποία πληρώνεται, εμείς απαντάμε ότι η ντροπή δεν είναι δουλειά. Δεν είναι δουλειά να συμμετέχεις σε εξώσεις. Στο επιχείρημα ότι εκτελούσε τα καθήκοντά του, εμείς απαντάμε ότι μέσα στα «καθήκοντά» του δεν είναι το σπάσιμο της πόρτας του σπιτιού και ο εξευτελισμός της Ι. Κολοβού, μην αφήνοντάς την να πάρει ούτε τα πράγματά της, ούτε καν να πάει μέχρι την τουαλέτα.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ας κόψουν τους πολιτικαντισμούς με τις τάχα κοινωνικές ευαισθησίες τους, γιατί δεν χάσαμε ξαφνικά τη μνήμη μας. Τα δύο αυτά κόμματα, μαζί με τη ΝΔ προφανώς που σήμερα τα σαρώνει όλα, είναι άμεσα υπεύθυνα για την επίθεση στην κοινωνική βάση, για την επίθεση στο αγαθό της στέγασης και τις εξώσεις, ως άξιοι υπηρέτες των μνημονίων, ως στρατιωτάκια της ΕΕ και των τραπεζιτών.

Μέσα στα καθήκοντα τα δικά μας πάντως είναι να επιστρέφουμε έστω και συμβολικά την βία που δέχονται οι άνθρωποι της τάξης μας.

Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΟΛΩΝ

ΕΞΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

23 Νοεμβρίου 2022 στις 12:27 π.μ.

Καλοκαιρινό έπρεπε να γίνει το "τραπεζικό ίδρυμα" που ξεκίνησε την διαδικασία έξωσης, το φασιστο-σίχαμα ο/η "δικαστής - δικαστίνα" που υπέγραψε να εκτελεστεί η διαδικασία και φυσικά "το αστυνομικό τμήμα" από το οποίο προέρχονται οι "αστυνομικοί" που κάλυπταν το εκτελεστικό όργανο "δικαστικό επιμελητή", το οποίο έπρεπε να καεί ολοσχερώς...Όλα αυτά όμως απαιτούν "αρχ@ια" να κρατήσεις τουφέκι για να τα κάνεις όλα αυτά... που στην προκειμένη περίπτωση, είτε είναι ο Ρουβίκωνας είτε οι συγκεντρωμένοι απ' έξω προφανώς δεν διαθέτουν ούτε πρόκειται...Υ.Γ.1: 100 μόνο από τους συγκεντρωμένους να ανέβαιναν στο σπίτι της Ι. Κολοβού καμία έξωση δεν θα γίνονταν...Το αποτέλεσμα: την πλήρωσε το "εκτελεστικό όργανο" ο "δικαστικός επιμελητής"...Οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να κάνουν ανενόχλητοι την "δουλειά" τους "Τράπεζες - Δικαστές - Μπάτσοι - ΑΡΔ" κ.λ.π...Υ.Γ.2: Όλα τα παραπάνω χωρίς καμία πρόθεση να δικαιολογήσω την συμπεριφορά του συγκεκριμένου δίποδου κτήνους που θέλει να λέγεται "δικαστικός επιμελητής", για κάποιους "πονηρούς"...

23 Νοεμβρίου 2022 στις 7:49 π.μ.

Ο Ρουβικωνας κανει σοβαρα βηματα στο ανηφορι του δυσκολου αγωνα που διεξαγει
ο λαος μας οταν μαλιστα το λαικο κινημα ειναι στα χειροτερα του απο αποψης αγωνι
στικοτητας Ευχη και ελπιδα μας πρεπει να ειναι ο Ρουβικωνας να εξελειχθει σε μια νεα ΟΠΛΑ

23 Νοεμβρίου 2022 στις 1:03 μ.μ.

Εδω οι αλληλεγγυη ανεχονταν τον Συριζα που ψηφισε τον νόμο που εφαρμοσε ο δικαστικος επιμελητης τι να λεμε τωρα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger