Home » , , » Το μεγαλύτερο έγκλημα του καθάρματος Μητσοτάκη συνεχίζεται.

Το μεγαλύτερο έγκλημα του καθάρματος Μητσοτάκη συνεχίζεται.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 | 2:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κίνα: Διαδηλωτές απαιτούν τον τερματισμό των αυστηρών περιορισμών της κυβέρνησης για τον Covid. Είναι εξαγριωμένοι για την κατάσταση σε μια χώρα που πέθαναν συνολικά 5.233 άνθρωποι, που εμφανίστηκε πρώτα ο κορωνοϊός και που έχει σύστημα υγείας το οποίο περιόρισε τους θανάτους ανά εκατομμύριο στους 4!

Εδώ ο Μητσοτάκης ήταν δήθεν Μωυσής, δήθεν προηγούνταν με διπλό σκορ του ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν θέλαμε να φυλακιστούμε στα σπίτια μας. Να κάνουμε σύγκριση; 34.178 θάνατοι 6,5 φορές πάνω από την Κίνα του ενάμιση δισεκατομμυρίου κατοίκων! Αναλογικά; 3.313 θανάτους ανά εκατομμύριο που έχουμε εμείς δια 4 που έχει η Κίνα, μας κάνει 828,25! Οκτακόσιες είκοσι οκτώ φορές χειρότερα!

Αν εκεί αγανάκτησαν, εδώ τι πρέπει να κάνει ο κόσμος, που είδε να δολοφονούνται δεκάδες χιλιάδες από την υποβάθμιση και απαξίωση του ΕΣΥ; Μήπως αν έβλεπαν οι Κινέζοι τι αποτέλεσμα είχαν τα μέτρα στην Ελλάδα να έκαναν εντελώς διαφορετικά; Να θυμηθούμε τι έγινε εδώ;

Για να βγούμε από το σπίτι μας χρειαζόμασταν άδεια, sms! Γενική απαγόρευση κυκλοφορίας, εκτός από ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων στους οποίους βγήκε η ψυχή! Διανομείς, υπάλληλοι σούπερ μάρκετ κα. Γιατί πραγματική καραντίνα δεν μπορεί να γίνει ποτέ, αφού ο μισός πληθυσμός χρειάζεται να τροφοδοτεί με τρόφιμα τον άλλο μισό, αλλά και να συντηρεί τις υποδομές ώστε να έχουμε ρεύμα νερό κλπ. Καραντίνα κάνεις για να χτίσεις νοσοκομεία, όχι να διαλυθεί το ΕΣΥ και να απολυθούν ιατροί.

Να θυμίζουμε πως μπάτσοι φύλαγαν παγκάκια (μπάτσοι, δεν υπήρχε περίπτωση να φύγουν τα παγκάκια), απαγορεύονταν η μουσική, να είμαστε όρθιοι (μας προτιμούν γονατιστούς), η αγορά μπύρας μετά τα μεσάνυχτα από τα περίπτερα! (βραβείο βλακείας σε αυτόν που το σκέφτηκε), κι ένα σωρό άλλα παράλογα επομένως εντελώς αναποτελεσματικά μέτρα.

Ρωτάω λοιπόν. Αν οι Κινέζοι ξεσηκώθηκαν, τι πρέπει να κάνουμε εμείς; Να κρεμάσουμε τους φονιάδες; Αυτούς που δεν έφτιαξαν ΜΕΘ για να σωθούν οι άνθρωποί μας; Αυτούς που καπηλεύτηκαν τα αναποτελεσματικά, όπως αποδείχθηκε, εμβόλια; Αυτούς που δεν άφηναν τους γιατρούς να πάρουμε φάρμακα; Τι να κάνουμε;

Δεν κάνουν γκάλοπ οι Κινέζοι να δουν πόσο ευχαριστημένος είναι ο κόσμος που μετατρέπεται το σπίτι του σε φυλακή. Εδώ μάλιστα το παίρνουν οι κόρακες μετά την επιδημία. Αλλά που να ξέρουν οι Κινέζοι. Τι είναι η Κίνα; Μπανανία; Μια υπερδύναμη είναι, που σύντομα θα ξεπεράσει στην οικονομία και τις ΗΠΑ! Λέμε για κινέζικα προϊόντα και μιλάμε υποτιμητικά. Ελληνικά γκάλοπ: Η μαϊμού της μαϊμούς!

Η Σουηδία δεν πήρε μέτρα. Ξεπέρασε τους 21.000 νεκρούς. Πολλοί είναι, αλλά σε σύγκριση με μας… Μίλησε κανείς για Ζιμπάμπουε; 366 νεκροί ανά εκατομμύριο. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε Βενεζουέλα. Πρώτον τα πράγματα εδώ είναι πιο ακριβά κι από την Ουκρανία που έχει πόλεμο, δεύτερο και σπουδαιότερο πρέπει να γίνει Ανάσταση νεκρών για να φτάσουμε τη Βενεζουέλα. 199 νεκρούς ανά εκατομμύριο! Δε λέω για Κούβα ή Βόρειο Κορέα γιατί οι δεξιοί θα πέσουν σε κατάθλιψη. 8.530 νεκροί η Κούβα με παρόμοιο πληθυσμό. Θα τα πήγαιναν καλύτερα, αν δεν είχαν επέμβαση στο εσωτερικό από τις ΗΠΑ. Φτάσαμε όμως τις ΗΠΑ, μάλιστα τις περάσαμε. 3.313 ανά εκατομμύριο εμείς 3.300 οι ΗΠΑ!

Ρωτάω ξανά τι πρέπει να κάνουμε; Θα αφήσουμε τόσες δολοφονίες ατιμώρητες;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger