Home » , » Ψαλμοί σε όλους

Ψαλμοί σε όλους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 | 3:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θα αρχίσω να τα ψέλνω στους από κάτω. Μην κάνεις την πάπια Αρναούτογλου. Όταν κάνετε την ψιχάλα «τυφώνα», δίνετε την εντύπωση πως παίζετε επικοινωνιακά παιχνίδια. Σωστά λοιπόν σας κατηγορεί ο κόσμος. Αυτοί που καπελώνουν την επιστήμη, μόνο επιστήμονες δεν λέγονται. Κοιτάτε να κάνετε ακριβείς προβλέψεις, κι αφήστε τις «πρασινάδες». Γιατί νευριάζουμε περισσότερο με τη στάση σας μετά, παρά με τα λάθη σας. Αν είναι λάθη και δεν έγιναν επίτηδες.

Τι έγινε με το άλλο καπέλωμα, με τον τρομερό και φοβερό κορονοϊό; Αυτόν που κλειστήκαμε μέσα; Μούγκα η ΔΑΠ λοιμωξιολόγων, βγάζουν το σκασμό ελπίζοντας να ξεχάσουμε τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς από την απαξίωση του ΕΣΥ, αυτούς που άφησαν αβοήθητους στις ΜΕΘ που δεν ήταν ΜΕΘ! Δεν πετάνε λεφτά για ασθενείς. Μόνο για μπάτσους, παπάδες και όπλα.

Μητσοτάκη έρχεται «πίτσα». Μεγάλο κομμάτι κερασμένο από το λαό. Κανονικά ούτε Βουλή δεν πρέπει να μπεις. Σε περιμένουν όλοι όσοι τους ρήμαξες. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι… Όσων έκλεισες τα μαγαζιά, κοπάνησες πρόστιμα, έδιωξες, πήρες τα σπίτια. Όσοι δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε τα απαραίτητα.

Βέβαια εκείνο που τσούζει την κυβέρνηση είναι η απεργία. Τρέχουν στους διορισμένους κατήδες να την βγάλουν παράνομη. Η μαύρη αγορά και η τοκογλυφία που κάνει ο Πάτσης και κάθε Πάτσης είναι νόμιμη!

Δεν είδα τη συνέντευξη στο Χατζηγλειφωλάου, δεν είχα κανένα λόγο να ξεράσω. Ψέματα θα είπε πάλι. Όταν ανοίγει το στόμα ή για να φάει θα είναι ή για να πει ψέματα. Ξέρω πως τους παρακολουθεί όλους, κι εμάς, οπότε το διασκεδάζω να γράφω.

Τώρα το μεγάλο αφεντικό. Τσιμέντο να γίνουν, Μαρινάκη, όσα πούμε. Πρώτον βάλε Ελληνική σημαία στα πλοία σου. Δεν έβαλες ούτε την 28η Οκτωβρίου. Δεύτερο καθάρισε τα, έχουν γεμίσει άσπρη σκόνη.

Σωστά μιλάς για υπόκοσμο, όσον αφορά τις υποκλοπές. Αλλά να ισχύει και για όταν παρακολουθούν τους άλλους, όχι μόνο εσένα. Δηλαδή το πέναλτι, όταν είναι πέναλτι, να δίνεται και υπέρ των άλλων ομάδων, όχι μόνο στο Θρύλο.

Αν ήταν πέναλτι αυτό που δόθηκε στον Παναθηναϊκό; Ήταν. Ξέρω πως σε στενοχωρώ, αλλά σύμφωνα με τα λεφτά που έδωσες, έπρεπε να ρίξει πεντάρα ο Ολυμπιακός. Βέβαια, σύμφωνα με τις εμφανίσεις του, έπρεπε να φάει πεντάρα. Οπότε το σικέ ήταν η ισοπαλία, που βόλεψε και τους δύο.

Μην φύγεις από το πρωτάθλημα. Παίξε με τους αναπληρωματικούς και στείλε μερικούς βασικούς σπίτι τους, να βλέπουν από τον καναπέ. Στον παιχταρά που πήρες, άνοιξε σουβλατζίδικο, πολύ θα το εκτιμήσει. Πάρε νέα παιδιά, Ολυμπιακούς, που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, για να τιμήσουν τη φανέλα. Θα με θυμηθείς στην Ευρώπη, που δε θα γελοιοποιείται η ομάδα. Ούτε θα σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι.

Περιμένω τον προφήτη να πει τα υπόλοιπα. Αλληλούια!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger