Home » , » Αλλη μια επιβεβαίωση της Κουτσούμπιας ατάκας: "αλλά αυτοί είστε..."

Αλλη μια επιβεβαίωση της Κουτσούμπιας ατάκας: "αλλά αυτοί είστε..."

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 | 11:11 μ.μ.


Τέτοια κωμικά σκηνικά αμφιβάλουμε αν θα μπορούσε να τα συλλάβει ο καλύτερος σεναριογράφος παραστάσεων του Δελφιναρίου. Κι αν για κάτι  ειλικρινά απορούμε, είναι με τι κριτήρια επέλεξαν οι κυβερνώντες τα μιλιούνια επικοινωνιολόγων που έχουν στο Μαξίμου!

Προφανώς θυμάστε την περίπτωση του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη που ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να απολύσει, όταν αποδείχτηκε ότι ψευδώς παρουσίαζε στο βιογραφικό του ότι ήταν κάτοχος πτυχίου «MBA από το Columbia». 

Είχε δημιουργηθεί σάλος τότε, στο διαδίκτυο είχε στηθεί πανηγύρι, με την ομογενειακή εφημερίδα της Αμερικής "Καλάμι" να αναρωτιέται αν ο Κούλης είναι "Ασχετος, ανόητος ή συνεργός απατεώνων".

Οχι ότι έχουν καμιά σημασία τα τυπικά προσόντα ενός κυβερνητικού στελέχους -όπως θα έλεγε και ο Αδωνης Γεωργιάδης, η κομματική αφοσίωση στην Νέα Δημοκρατία αξίζει δέκα πτυχία- αλλά ρε γμτ, η αρχική φωτογραφία πέρα από μειδιάματα και να επαναφέρει στην μνήμη την Κουτσούμπια ατάκα: "αλλά αυτοί είστε...", τι άλλο μπορεί να δημιουργήσει;

Πραγματικά είναι από τις φορές που αισθάνεσαι ότι σε ξεπερνάει να σχολιάσεις ακόμα και με χλευαστικό τρόπο ένα περιστατικό. ... Το καθεστώς Μητσοτάκη σε διαστάσεις παραλόγου ... 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger