Home » , » Να γιατί κοιμόνταν με τις πόρτες ανοιχτές

Να γιατί κοιμόνταν με τις πόρτες ανοιχτές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 | 11:52 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δε σας το είπαμε αγάπες μου; Το site μας, ο προφήτης, πολλοί άλλοι σύντροφοι; Κοιμόνταν στη χούντα με τις πόρτες ανοιχτές, για να μην τις σπάσουν οι μπάτσοι.

Σπάνε τις πόρτες για να πετάξουν τον κόσμο στο δρόμο. Από τους κομμουνιστές περίμεναν να τους πάρουμε τα σπίτια, οι δεξιοί κάνουν τους πλειστηριασμούς. Εμείς θα δίδαμε σπίτια στους άστεγους, ηλίθιοι, δε θα παίρναμε. Εντάξει του Μητσοτάκη θα τα παίρναμε και καλά θα κάναμε.

Ευτυχώς αντιστάθηκε ο κόσμος. Κοσμοπλημύρα στου Ζωγράφου. Βλέπεις, όσοι χρωστάνε δις λέγονται επενδυτές, έχουν τα λεφτά στο εξωτερικό, κι όχι μόνο δεν τους πειράζει κανείς, αλλά τους κάνουν τεμενάδες.

Δε θα πω τι θα απογίνουν οι άστεγοι συνάνθρωποί μας, θα μιλήσω ως καπιταλιστής. Θέλετε πλειστηριασμούς, καθάρματα τοκογλύφοι; Γιατί δεν αρχίζετε από τη ΝΔ;

Σπάστε την πόρτα του Άδωνη που τρόμαξε από τα μακαρόνια. Πόσα χρωστάει; 580.000 ευρώ; Γιατί δεν ζητάτε από αυτόν;

Εκεί που κρυφακούει ο Μητσοτάκης, πείτε του να πληρώσει τα δικά του, 1.300.000 ευρώ! Αυτός δε θα μείνει στο δρόμο έχει δεκάδες ακίνητα.

Όσο για τη ΝΔ; Σπάστε τις πόρτες, μπείτε μέσα και πετάξτε αυτούς στο δρόμο. 381.000.000 ευρώ χρωστούσαν πέρυσι.

Εκεί δεν είναι αδίστακτοι καπιταλιστές, είναι αδίστακτοι γλείφτες.

Αυτό ακριβώς όμως είναι ο καπιταλισμός: Ο νόμος της ζούγκλας, που τον αδύναμο τον τρώνε τα όρνεα. Είτε είναι ορφανό, είτε ανήλικο, είτε δανειολήπτης, είτε εργάτης.

«Μαζική απάντηση σε κυβέρνηση και κοράκια που θέλουν να πάρουν τα σπίτια του Λαού Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»! Γράφει το ΠΑΜΕ κι αυτό πρέπει να γίνεται κάθε μέρα. Ούτε ένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη ή άλλου κόρακα.

Το είπαμε καιρό πριν, χαρείτε τα όσο είστε φυλακισμένοι στα σπίτια σας γιατί μετά την πανδημία έρχεται νέα πληγή.

Μόνο ο κόσμος μπορεί να τους σταματήσει. Αυτό έκανε κι αυτό θα κάνουμε συνέχεια. Όλοι στο δρόμο να πέσει κι αυτή η χούντα, να σταματήσει το πλιάτσικο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger