Home » , » Ο Ζελένσκι θέλει Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Ζελένσκι θέλει Παγκόσμιο Πόλεμο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 | 2:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε την προβοκάτσια. Δυο δήθεν Ρωσικοί πύραυλοι έπεσαν στην Πολωνία και σκότωσαν αμάχους. Μόνο που οι πύραυλοι δεν ήταν από τη Ρωσία. Τους εκτόξευσαν οι Ουκρανοί. Επίτηδες.

Γιατί λέμε πως έγινε επίτηδες; Για να επιτεθεί το ΝΑΤΟ στη Ρωσία; Αυτός ήταν ο στόχος παράφρονα ναζί του Κιέβου. Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση οι ΗΠΑ να ρισκάρουν να γίνουν οι πόλεις τους στάχτη για την Ουκρανία.

Όσο οι Αμερικάνοι κερδίζουν οικονομικά εις βάρος των Ευρωπαίων ηλιθίων υποτακτικών θα συνεχίζουν να εξοπλίζουν τους Ουκρανούς. Αλλά μέχρι εκεί. Μετά θα τα βρούνε με τους Ρώσους που δεν πρόκειται ν’ αφήσουν Κριμαία και Ντονμπάς και τα εδάφη που συνδέουν την Κριμαία. Γι αυτό θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο αν χρειαστεί. Τονίζουμε, όλα τα μέσα.

Θα επιτεθεί τώρα το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, που εξοπλίζει; Υπάρχει επίθεση της Ουκρανίας προς χώρα του ΝΑΤΟ. Τι λένε οι υπόδουλοι στις ΗΠΑ; Όχι βέβαια οι Ουκρανοί ναζί είναι σύμμαχοι, κι αν σκοτώσουν και μερικούς συμμάχους κατά λάθος ή επίτηδες, δεν χαλάνε οι συμμαχίες για κάτι τέτοια.

Εκείνο που κατάφεραν ήταν να ζητάνε οι Πολωνοί περισσότερα αντιαεροπορικά συστήματα! Μίζες για τα λαμόγια δηλαδή! Είναι τραγική ειρωνεία πως ο Ουκρανικός πύραυλος είναι S-300, δηλαδή αντιαεροπορικός! Να είναι δικαίωση των Τούρκων που έλεγαν πως «οι S-300 είναι επιθετικά όπλα»; Όχι βέβαια, επέλεξαν τους S-300 γιατί, αν έριχναν άλλο πύραυλο, θα εύρισκαν πάλι από πού εκτοξεύτηκε και το Κίεβο θα είχε να δώσει πάρα πολλές εξηγήσεις.

Μια ακόμα λεπτομέρεια. «Οι πύραυλοι πέταξαν σε ένα μέρος που απέχει κυριολεκτικά 4 ή 5 χιλιόμετρα από τη μοναδική ενεργή γραμμή ηλεκτρικής ενέργειας που συνδέει την Πολωνία με την Ουκρανία».

Άρα είναι ένας στόχος αρκετά μεγάλης σημασίας. Προφανώς τέτοιοι στόχοι φυλάσσονται από πυραυλικές επιθέσεις. Πολύ περίεργο δεν είναι επίσης το γεγονός πως το «ατύχημα» έγινε σ’ αυτή ακριβώς την περιοχή κι όχι σε κάποια άλλη;

Οι Αμερικάνοι βρήκαν φυσικά ευκαιρία όχι μόνο να κατηγορήσουν τους Ρώσους, αλλά και να πουλήσουν όπλα στους Πολωνούς. Όμως ο παράφρονας ναζί του Κιέβου θα συνεχίσει τις προβοκάτσιες. Γι αυτό είναι επικίνδυνος για όλους τους ανθρώπους.

Η Ρωσία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ΝΑΤΟ με συμβατικά όπλα. Μόνο οι ΗΠΑ ξοδεύουν πενταπλάσια για εξοπλισμούς. Άρα θα χρησιμοποιήσουν άλλα όπλα. Ο Ζελένσκι κάνει σαν την αλεπού με την κομμένη ουρά. Προς το παρόν οι ΗΠΑ παίζουν το παιχνίδι του αλλά το πραγματικό αφεντικό είναι αυτές. Αυτές άλλωστε διαπραγματεύονται με τους Ρώσους κι όχι ο ηλίθιος και εντελώς αναξιόπιστος ναζί.

Φτηνά τη γλυτώσαμε. Γιατί οι Ρώσοι σε περίπτωση Παγκοσμίου πολέμου έχουν πρώτους στόχους τις Νατοϊκές βάσεις. Κι εμείς είμαστε πολύ κοντά ακόμα και για να το πληροφορηθούμε, πριν πέσουν πύραυλοι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger