Home » , , » "Κιβωτός του Κόσμου": Μια μπερδεμένη ιστορία.

"Κιβωτός του Κόσμου": Μια μπερδεμένη ιστορία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 | 9:00 π.μ.

Ατελέσφορη θα αποδειχθεί η προσπάθεια να σχηματίσεις κατηγορηματική άποψη για το τι συνέβαινε την "Κιβωτό του Κόσμου" και ποιος ήταν πραγματικά ο ρόλος του παπά Αντωνίου σ' αυτή την υπόθεση. Ούτε τα καταιγιστικά δημοσιεύματα που υπάρχουν γι' αυτή την υπόθεση, ούτε παρακολουθώντας την μεγάλη σχετική συζήτηση που υπάρχει στο twitter θα σε βοηθήσουν να εξαλείψεις τα ερωτηματικά που δημιουργούνται από την πρώτη στιγμή που είχε το φως της δημοσιότητας αυτή η περίπτωση.

Από την μια αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι αρμόζουσα απάντηση για κληρικό αυτή που έδωσε ο παπάς, υπεύθυνος αυτής της δομής, όταν έσκασε αυτή η ιστορία, και δεν σου είναι εύκολο να χαρακτηρίσεις μυθομανή τόσα παιδιά που έδωσαν καταθέσεις αποδίδοντας παιδοφιλία και όχι μόνο στον πάτερ Αντώνιο. 
Από την άλλη διαβάζοντας την τεράστια μπίζνα που υπάρχει γύρω απ' αυτή την ΜΚΟ, προβληματίζεσαι μήπως κάποιοι κύκλοι για τα ιδιοτελή συμφέροντα παίζουν τα δικά τους παιχνίδια και δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που είχε το φως αυτή η υπόθεση, αφού οι σχετικές καταγγελίες είχαν προηγηθεί μήνες πριν.

Σε κάθε περίπτωση η προστασία παιδιών που έχουν ανάγκη έπρεπε να είναι αποκλειστική ευθύνη του κράτους και δεν έχουν καμιά δουλειά παπάδες και Μ.Κ.Ο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger