Home » , , » Η "τιμητική" παρουσία των 5.000 ευρώ τον μήνα του Αβραμόπουλου, και ο δεξιός ψηφοφόρος με το "καλάθι καπαμά", και το δούλεμα του Food Pass,

Η "τιμητική" παρουσία των 5.000 ευρώ τον μήνα του Αβραμόπουλου, και ο δεξιός ψηφοφόρος με το "καλάθι καπαμά", και το δούλεμα του Food Pass,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 | 4:20 μ.μ.

Μόνο σε μας δημιουργείτε η αίσθηση ότι δεν πρέπει να έχεις την ελάχιστη ενσυναίσθηση, να είσαι απίστευτα πολιτικό παχύδερμο, και να απευθύνεσαι στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό λες και μιλάς στην ....  γενναιόδωρη πεθερά σου.

Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ως γνωστό χτες δυο ξένες εφημερίδες, η ιταλική La Stampa και η ισπανική El Mundo γράφουν αποκάλυψαν εμπλοκή του Αβραμόπουλου στην αμαρτωλή  ΜΚΟ του Παντσέρι και τον χρηματισμό του απ' αυτή. 

Σήμερα ο ίδιος, μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ, το ομολόγησε, αναφέροντας ότι η συμμετοχή του σ' αυτή ήταν "τιμητική και δεν είχε εκτελεστικές ή διαχειριστικές αρμοδιότητες". Είχε μάλιστα κοστολογηθεί αυτή η "τιμητική συμμετοχή" στο να λαμβάνει 5.000 ευρώ τον μήνα!!! 

Δεν έχει και τόσο σημασία η αναγκαστική ομολογία του Αβραμόπουλου. Εχει την αξία του όμως να μας πουν οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι, αυτοί που δεν έχουν την τύχη της "τιμητικής" αμυδρά αμειβόμενης συμμετοχής σε τέτοιες ΜΚΟ, πώς αισθάνονται διαβάζοντας τέτοιες ειδήσεις; 

Απευθυνόμαστε τους μεροκαματιάρηδες πολίτες, ψηφοφόρους του κυβερνητικού κόμματος, από την Δραπετσώνα, το Περιστέρι, τα Πετράλωνα, που πηγαίνουν στην λαϊκή και στα σούπερ μάρκετ για να προμηθευτούν τα αναγκαία για την διαβίωση τους. Αναφερόμαστε στους ίδιους νεοδημοκράτες που χτες πληροφορήθηκαν -πλεονασμός ήταν αφού το ένιωθαν στην τσέπη τους-   ότι η Ελληνική Στατιστική Αρχή κατέγραψε αύξηση της τάξεως του 17% στα βασικά τρόφιμα κάτι που "λειτουργεί ως προάγγελος νέων ανατιμήσεων στις τιμές λιανικής του κλάδου τροφίμων" και αυτοί προσδοκούν τα ψίχουλα του Food Pass που εξάγγειλε η κυβέρνηση μήπως και φέρουν βόλτα την καθημερινότητά τους.

Τώρα θα πείτε ότι αν είσαι στέλεχος της Δεξιάς να σου δίνουν κάποια μεγαλολαμόγια -για την ψυχή της μάνας τους το έκαναν- "αέρα-πατέρα" 60.000 ευρώ τον χρόνο, τα παντελωνιάζεις και λες και ευχαριστώ. Αν, δε, σπάσει ο διάολος το πόδι του και γίνει γνωστή η φτιάξη, λες, ότι όλα έγιναν "νόμιμα και φορολογημένα", όπως ισχυρίστηκε ο Αβραμόπουλος και πας για φρέσκα. Εδώ ο θεωρητικός ογκόλιθος της δεξιάς, Σάκης Μουμτζής, δικαιολόγησε τις μίζες της Καϊλή, μια "τιμητική συμμετοχή" σε μια αμαρτωλή ΜΚΟ που αποφέρει 5.000 ευρώπουλα τον μήνα θα κάνουμε θέμα; Σωστό κι αυτό.

Το ερώτημα όμως παραμένει: Εσύ δεξιές, με το "καλάθι καπαμά", και το δούλεμα του Food Pass, όλα καλά;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger