Home » , , » Οι παράνομες μπίζνες με το δημόσιο του βουλευτή της Ν.Δ., Θέμη Χειμάρα και οι αστείες δικαιολογίες του.

Οι παράνομες μπίζνες με το δημόσιο του βουλευτή της Ν.Δ., Θέμη Χειμάρα και οι αστείες δικαιολογίες του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 | 2:43 μ.μ.

Ακολουθώντας τις οικογενειακές παραδόσεις, ο γιος του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην Νομάρχη Φθιώτιδας Θανάση Χειμάρα, βρίσκεται κι αυτός στα έδρανα της κοινοβουλευτικής κυβερνητικής πλειοψηφίας. 

Ο Θέμης Χειμάρας, λοιπόν, σαν άριστος νεοδημοκράτης και με όραμα να συμβάλει στην "διαρκή ανάπτυξη, της, κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας", όπως έχει διακηρύξει από την πρώτη στιγμή που έκανε την παρουσία του στον πολιτικό στίβο, παρουσιάζεται συνεπής και αποτελεσματικός στην επιδίωξη των στόχων του. Και το αυτονόητο για τους δεξιούς πολιτικούς είναι ότι προτεραιότητα έχει η προσωπική τους "οικονομική ευημερία" ...

Οπως αποκαλύπτει, λοιπόν η εφημερίδα Dovumento, η ατομική επιχείρηση του κυβερνητικού βουλευτή έκανε παρανόμως business με δήμους της εκλογικής του περιφέρειας και άλλους δημόσιους φορείς. Το έντυπο αποκαλύπτει ότι η επιχείρηση του βουλευτή Φθιώτιδας, εμφανίζεται να λαμβάνει τουλάχιστον 400.000 ευρώ -σε προμήθειες φωτοτυπικού υλικού, γραφικής ύλης, ημερολογίων και βιβλιοδετήσεων- από μία σειρά από δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς του ευρύτερου δημοσίου από το καλοκαίρι του 2019 όταν εξελέγη μέχρι και σήμερα.

Κι ενώ είναι γνωστό ότι το Σύνταγμα ορίζει ρητά ότι απαγορεύεται σε κάθε βουλευτή να έχει επιχειρηματικές δραστηριότητες με δημόσιους φορείς, ο "άριστος" βουλευτής της ΝΔ, "αποδίδει σε λάθος των… συνεργατών του την παράνομη δραστηριότητα της επιχείρησής του"

Μας δουλεύει δηλαδή κι' από πάνω ισχυριζόμενος ότι λόγω των βουλευτικών του καθηκόντων, δεν είχε προσωπική ενασχόληση με την επιχείρησή του και οι συνεργάτες του αγνοούσαν ότι υπάρχει ασυμβίβαστο και συνέχιζαν τη συνεργασία με ΟΤΑ και άλλους δημόσιους φορείς. 
Δηλαδή οι εργαζόμενοι στην επιχείρησή του ήταν υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τα πλαίσια που έπρεπε να κινηθεί η εμπορική δραστηριότητα του μαγαζιού του, και ο ίδιος σαν ιδιοκτήτής της επιχείρησή του, δεν είχε ιδέα για τις μπίζνες που έκανε.

Είπαμε να σερβίρουν σανό τα στελέχη του "επιτελικού" κράτους, όλα όχι και σε τόσες δόσεις .. Ακόμα και η κυβερνητική διαδικτυακή "Ομάδα Αλητείας" θα δυσκολευτεί να τον χωνέψει.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger