Home » , » Η ανάγκη για ένα νέο, πραγματικό ΚΚΕ απαλλαγμένο από όλα τα ρεβιζιονιστικά βαρίδια του σημερινού Περισσού, παραμένει αδήριτη ανάγκη για τον τόπο μας.

Η ανάγκη για ένα νέο, πραγματικό ΚΚΕ απαλλαγμένο από όλα τα ρεβιζιονιστικά βαρίδια του σημερινού Περισσού, παραμένει αδήριτη ανάγκη για τον τόπο μας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 | 12:41 π.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Η τοποθέτηση του "κομμουνιστή" βουλευτή Κατσώτη, που τάχτηκε στη βουλή υπέρ της παροχής του νέου επιδόματος στους μπάτσους, με το υποκριτικότατο και καθαρά συστημικό σκεπτικό που τη συνοδεύει, θα μείνει για πάντα καταγραμμένη στις μαύρες σελίδες του ντόπιου ρεβιζιονιστικού ιερατείου. 

Τη δημοσιεύει σήμερα ολόκληρη, χωρίς περικοπές η ιστοσελίδα της Κόντρας. Αντιθέτως στο δημοσιογραφικό όργανο του ρεβιζιονιστικού κόμματος, στη σημερινή του έκδοση, στη σελ 11, πέρασαν ορισμένα μόνο από τα λεγόμενα του Κατσώτη, ενώ σκόπιμα η εφημερίδα αυτή παραλείπει να αναφέρει ότι το κόμμα της υπερψήφισε την (προπαγανδιστική κατά τα λοιπά, σύμφωνα με τον Κατσώτη) τροπολογία της δεξιάς. 

Η σκοπιμότητα βγάζει μάτι, γιατί σίγουρα φοβούνται την κρίση των ίδιων των αναγνωστών της εφημερίδας, όλων εκείνων που δεν τη διαβάζουν σαν το προσευχητάριο των χριστιανών, αλλά με άγρυπνη διαλεκτική υλιστική σκέψη. 

Τα συμπεράσματα για κάθε πραγματικό κομμουνιστή είναι αμείλικτα και από αυτή την υπόθεση. Η ανάγκη για ένα νέο, πραγματικό ΚΚΕ απαλλαγμένο από όλα τα ρεβιζιονιστικά βαρίδια του σημερινού Περισσού, παραμένει αδήριτη ανάγκη για τον τόπο μας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

14 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:04 μ.μ.

Δυστυχώς, οι εγγενείς κακοδαιμονίες του ΚΚΕ διατρέχουν όλες τις εκδοχές της οργανωμένης Αριστεράς με κομμουνιστική αναφορά. Καριερισμός (δεν έχει σημασία του μεγέθους της οργάνωσης, πολλοί είναι της Καισαρικής άποψης: καλύτερα πρώτος σε μία καλύβα, παρά δεύτερος σε ένα παλάτι ), δογματισμός (άλλοτε δεξιάς και άλλοτε "αριστερής" απόκλισης) και εσωστρέφεια. Με αυτή τη σειρά. Και το εντυπωσιακότερο είναι η ικανότητά των φαινομένων να αναπαράγονται διαχρονικά. Υπό τύπον dna...
Ελπίζω στους σεισμούς που μέλλονται για να'ρθουν. Οι οποίοι δυστυχώς θα φέρουν εκατόμβες νεκρών. Βλέπετε, η Ιστορία δεν κινείται ευθύγραμμα...

14 Δεκεμβρίου 2022 στις 6:24 μ.μ.

Τραγικό λάθος για το κόμμα μου το ΚΚΕ του οποίου είμαι φίλος και ψηφοφόρος τόσα χρόνια...Δυστυχώς αυτό που νοιώθω αυτή τη στιγμή στην καρδιά μου οφείλω να το πω...Το χειρότερο Νίκος από Βόλο είναι ότι η στάση αυτή λειτουργεί σαν ανάχωμα στο λαϊκό κίνημα την στιγμή που εξαιτίας της εδώ και 3 χρόνια ναζιστικού τύπου καταστολής από την φασιστοδεξιά της Ν.Δ. όλο και περισσότερος κόσμος κατεβαίνει στο δρόμο αφυπνισμένος...Κρίμα και πάλι κρίμα...

21 Δεκεμβρίου 2022 στις 6:46 π.μ.

Τους πραιτωριανους ο Περισσός τους θέλει να υπάρχουν και μάλιστα όσο γίνεται πιο δυναμικοί και βάρβαροι Η ΚGB και STAZY τους δίδαξαν πολλά άλλα κυρίως την αγριότητα της καταστολής των λαϊκών αγωνων

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger