Home » , » Τι βρώμα αυτός ο βόθρος. Ξεχείλισε!

Τι βρώμα αυτός ο βόθρος. Ξεχείλισε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 | 9:09 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Να πάρουμε κι άλλους μπάτσους! Δε φτάνει μόνο να τους χαρτζιλικώνουμε, να διοριστούν όλα τα βαφτιστήρια του Μητσοτάκη, που κάνει ιδιωτικό στρατό με λεφτά του δημοσίου.

Έτσι καταπολεμούμε εδώ την παιδεραστία, κι εξηγώ: Οι μπάτσοι σκοτώνουν παιδιά. Άρα οι παιδεραστές σαν το Μίχο, το Λιγνάδη, το Γεωργιάδη, θα βρουν τα… ******* μας να βιάσουν. Λύση, τελική λύση.

Όποιος δεν ξέρει την «τελική λύση» να δει την εγκυκλοπαίδεια. Αν είναι ναζί νεοδημοκράτης, να του διαβάσει κάποιος, γιατί πρέπει να ενημερώνονται κι όσοι δεν έμαθαν ποτέ ιστορία ή ανάγνωση. Μόνο «πιάνω» ξέρουν οι δεξιοί.

Κούλη, είδα στις πορείες ήταν πάρα πολλά παιδιά, οπότε θες κι άλλους φονιάδες με στολή. Που πάνε κι αυτά νύχτα; Γονείς δεν έχουν; Έχουν, διαδήλωναν μαζί, κι αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό.

Ο Ηρώδης στέλνει χαιρετίσματα στο Μητσοτάκη, τον περιμένει στην Κόλαση, αλλά λέει πως με ένα νεκρό παιδί την τετραετία, δε γίνεται δουλειά. «Σφάξε εκεί μερικές χιλιάδες μαζί να σε πουν και Μέγα». Μέγα, αλλά τι μέγα; Μέγα Φονιά; Μέγα κάθαρμα; Μέγα τέρας; Μέγα μαλάκα; Μέγα του κουμπάρου; Αυτό είναι το χειρότερο.

Στην άλλη όψη του βόθρου η Καϊλή. Κουράδα με ονοματεπώνυμο. Αν για 20 ευρώ σκοτώνουν ένα παιδί, για 35.000.000 τι πρέπει να κάνουν; Αν κάνουμε τους υπολογισμούς, μια ατομική βόμβα τη θέλει η Εύα.

Να πάρει και τα 146.000 ζωντόβολα που την ψήφισαν, τα οποία δικαιολογούν τους μπάτσους γιατί κλέβουν μερικοί Ρομά. Οι Ευρωβουλευτές δηλαδή τι κάνουν; Είδατε την αναλογία; 21 έχουμε, 2 στη φυλακή 2 ελέγχονται για κακουργήματα. Ξέρετε τι ποσοστό είναι αυτό; Αν ήταν μειονότητα, θα είχαν ξεκινήσει πογκρόμ!

Δεν τα πήρε αυτή, απλά βρέθηκαν τυχαία σπίτι της, έπεσαν από τον ουρανό. Μπλέκει τώρα κι άλλους. Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, η ίδια που είδαμε στα Μνημόνια. Αναρωτιέμαι, αν για μια δήλωση για το Κατάρ πήρε τόσα λεφτά, πόσα πήραν κάποιοι για τα Μνημόνια. Εκεί ήταν τα φράγκα, το ξέρουμε εμείς που μας έκλεψαν.

Ας μου πει κάποιος στο μεταξύ πως διάολο τα καταφέραμε να έχουμε χειρότερη μαύρη αγορά από την Ουκρανία; Μην ξανακούσω πως είμαστε ανοργάνωτοι. Εδώ το έγκλημα είναι τέλεια οργανωμένο, αλφαδιά.

Για να ξέρεις παπά της Κιβωτού, σε αυτές τις περιπτώσεις η διεύθυνση το πρώτο που κάνει είναι ΕΔΕ. Εμείς Δεν Ευθυνόμαστε. Αλλά είσαι ερασιτέχνης.

Πίσω λοιπόν στα παιδιά. Παλιά πήγαιναν οι μπαμπάδες στο μέτωπο και τους φορούσαν φυλαχτό. Για κάντε το ίδιο και με τα πιτσιρίκια στο σχολείο. Πάρτε τους ένα αλεξίσφαιρο κι ένα κράνος. Τόσοι κίνδυνοι. Λέβητες, παιδεραστές, μπάτσοι…

Με τους 213 παιδεραστές τι έγινε; Θα περιμένουμε πολύ τα ονόματα; Εγώ τα ξέρω, έχω κατάλογο με στελέχη της ΝΔ. Όλο και κάποιο έγκλημα θα κάνουν, αν δε βίασαν παιδάκι.

Ψηφίστε ότι σας λέει ο Μητσοτάκης μανάρια μου στη Βουλή. Όπως κάνατε με την πανδημία. Τι μπορεί να πάει στραβά; Πόσοι νεκροί; 34.482; Χαρά ο μπαμπάς του στην Κόλαση! Λιγότερες συντάξεις σημαίνει περισσότερα για απευθείας αναθέσεις.

Τι βρώμα αυτός ο βόθρος. Ξεχείλισε!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger