Home » , » Απασφάλισε ο Π. Πολάκης. Χαρακτήρισε, από το βήμα της βουλής φασίστες, υπουργούς και στελέχη της Ν.Δ (Βίντεο)

Απασφάλισε ο Π. Πολάκης. Χαρακτήρισε, από το βήμα της βουλής φασίστες, υπουργούς και στελέχη της Ν.Δ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 | 8:51 μ.μ.

Είναι γνωστό ότι ο Παύλος Ποάκης, δεν έχει καμιά σχέση με την πολιτική κορεκτίλα,  και με το λεξιλόγιο που εκφράζεται συνήθως το πολιτικό προσωπικό της χώρας. 

Εχοντας ένα κομματικό ακροατήριο που δεν γουστάρει τα "κυριλέδικα", και επιθυμεί έναν λόγο λαϊκίστικο με μπινελίκια και τσαμπουκάδες. έχει δημιουργήσει το ρεύμα "πολακισμού" μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Δεν χαρακτηρίζεται από "αστική ευγένεια", ο Πολάκης και παράλληλα είναι ένα ντόμπερμαν υπεράσπισης των επιλογών της ηγετικής ομάδας του κόμματος του. Επίσης πολλοί τρέμουν την τους πιάσει "στο στόμα" του και αποφεύγουν να αντιπαρατεθούν μαζί του. Θυμόμαστε μια τέτοια πρόσφατη περίπτωση. 

Είχε παρουσιαστεί, λοιπόν. ο Πολάκης σε τηλεοπτική εκπομπή και είχε πει ότι  "όλες οι δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικες. Σας το λέω και το υπογράφω". Τότε γνωστός ιδιοκτήτης δημοσκοπικής εταιρείας είχε προσφύγει στον Σύλλογο Εταιρειών Δημοσκόπησης και έρευνα αγοράς (ΣΕΔΕΑ), θεωρώντας είχε "έννομο συμφέρον" να στραφεί δικαστικά εναντίων του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Η απάντηση που έλαβε από πρωτοκλασάτο συνδικαλιστή του κλάδου ήταν: "Αστο, που να μπλέκεις μ' αυτόν τον τρελό Κρητικό". Κι έτσι δεν υπήρξε καμιά συνέχεια. (Για να μην δημιουργηθεί καμιά παρανόηση να επαναλάβουμε ότι την άποψη μας για τον πρώην αν. υπουργό Υγείας, εμείς την έχουμε διατυπώσει ξεκάθαρα).

Κάναμε αυτή την εισαγωγή για να σας παραθέσουμε το παρακάτω βιντεάκι με ένα απόσπασμα από την σημερινή τοποθέτηση του Π. Πολάκη στην βουλή. Το θεωρούμε ενδιαφέρον γιατί δεν θυμούμαστε να έχει υπάρξει άλλος βουλευτής -τουλάχιστον μετά την μεταπολίτευση- που να κατονομάζει στελέχη της Ν.Δ και να τους αποδίδει τον χαρακτηρισμό του φασίστα.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger