Home » , » Πριονοκορδέλα περνάει το συγκρότημα Μαρινάκη τον Τ. Θεοδωρικάκο και του ζητάει να υποβάλει την παραίτησή του απ' τον υπουργικό θώκο

Πριονοκορδέλα περνάει το συγκρότημα Μαρινάκη τον Τ. Θεοδωρικάκο και του ζητάει να υποβάλει την παραίτησή του απ' τον υπουργικό θώκο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 | 5:09 μ.μ.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε γιατί το συγκρότημα ΜΜΕ του Μαρινάκη, εδώ και καιρό περνάει πριονοκορδέλα τον υπουργό καταστολής και προστασίας των μπάτσων. 
Αυτό που διαπιστώνουμε πάντως είναι ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος παρουσιάζεται πολύ εκνευρισμένος μ' αυτά τα δημοσιεύματα σε σημείο να χαρακτηρίζει σήμερα -στο δελτίο ειδήσεων του ρ/σ Realfm- "μη σοβαρό" το σημερινό δημοσίευμα των ¨Νέων", που τον θεωρεί ανίκανο να "εμποδίσει τη μετατροπή της Αθήνας σε Σικάγο¨ και ουσιαστικά του ζητάει να παραιτηθεί.

Προφανώς αυτά τα δημοσιεύματα είναι μεθοδευμένα και εξυπηρετούν κάποιες σκοπιμότητες που αγνοούμε. 

 Εδώ να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί από τον "Βηματοδότη" άλλο ένα κείμενο λίβελος, με καθαρές αιχμές και υπονοούμενα για τον Θεοδωρικάκο. Ανάμεσα στα άλλα του καταλόγιζε ότι "επί των ημερών του έχουν διεισδύσει και τείνουν να επικρατήσουν στην ΕΛ.ΑΣ. πρόσωπα που δεν διακρίνονται για την ηθική τους υπόσταση, παρά αντιθέτως γέρνουν προς τη νύχτα και το κοινό έγκλημα". 

Σήμερα τα "Νέα" τον θεωρούν ικανό μόνο για ψηφοσυλλέκτη, εντελώς ακατάλληλο για το κυβερνητικό πόστο που τον τοποθέτηση ο Μητσοτάκης και του ζητούν να υποβάλλει την παραίτησή του, αφού είναι άχρηστος να επιτελέσει τα υπουργικά του καθήκοντα: 

 Αυτές οι εικόνες βίας και ανομίας δεν μπορεί να συνεχιστούν. Οσο εύκολο είναι για έναν αστυνομικό να πυροβολήσει θανάσιμα έναν Ρομά που δεν πλήρωσε 20 ευρώ για τη βενζίνη του, άλλο τόσο δύσκολο αποδεικνύεται για την αστυνομία να εμποδίσει τη μετατροπή της Αθήνας σε Σικάγο. 

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αποδεικνύεται ικανότερος να βγάζει πύρινες ανακοινώσεις και να κυνηγάει ψήφους για την επανεκλογή του από το να εκπληρώσει τον ρόλο που αναφέρεται στην ιδιότητά του: να προστατεύει τον πολίτη. 

Η ασφάλεια αποτελούσε ανεκαθεν μία από τις υψηλότερες, αν όχι η υψηλότερη, προτεραιότητα του πληθυσμού. Οσο κι αν δηλώνει όμως ο υπουργός ότι προτεραιότητά του είναι «η ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά», οι πολίτες αισθάνονται ευάλωτοι, ανυπεράσπιστοι, έρμαιο του κάθε μαφιόζου, του κάθε ληστή και του κάθε παράφρονα. Και είναι βέβαιο ότι αυτό θα το δείξουν στις κάλπες. 

Αν λοιπόν ο Θεοδωρικάκος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που θέτει η «βαρύνουσα εγκληματικότητα», ας παραχωρήσει τη θέση του σε κάποιον ικανότερο

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger