Home » , , » ΕΣΥ και ιατρικά λάθη.

ΕΣΥ και ιατρικά λάθη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 | 11:20 μ.μ.

Γράφει o mitsos175

«Θυμίζω σε αυτό το κάθαρμα τον Πλεύρη, ότι όταν χαροπάλευε με σηψαιμία, τον μετέφεραν άρον-άρον από το Ιδιωτικό στο Δημόσιο Νοσοκομείο του ΕΣΥ και τον ΕΣΩΣΑΝ».

Αυτό σημαίνει πως κι οι γιατροί κάνουν λάθη. Γιατί μόλις έγινε καλά ο υιός του ναζιστικού κτήνους έβαλε σκοπό να ξεκάνει όλους τους υπόλοιπους.

«Ο πρωθυπουργός μας ενημέρωσε τις προάλλες ότι η αδελφή του νοσεί με καρκίνο του μαστού. Και μετά κατέβασε προς ψήφιση το νομοσχέδιο που θα οδηγήσει σε βέβαιο θάνατο όλες τις γυναίκες που δεν θα έχουν χρήματα να χειρουργηθούν εγκαίρως. Αυτό λέγεται μίσος ταξικό».

Ακριβώς. Γι αυτό και οι Μπολσεβίκοι, οι Γάλλοι επαναστάτες και άλλοι, ξέκαναν όλο το σόι των πλουσίων παρασίτων. Τουλάχιστον απ’ αυτούς γλύτωσαν. Ο Στάλιν έκανε καλή δουλειά, γι αυτό τον αγαπάω. Αλλά αρουραίοι και ναζί πάντα κρύβονται περιμένοντας να βγουν ξανά.

Ένα μήνυμα για τους συντρόφους: Οι συνθήκες δεν ωριμάζουν από μόνες τους. Αν καθυστερήσουμε, θα δούμε πάλι το Χίτλερ.

«Και γιατί να μην έχουμε ιδιωτική πυροσβεστική υπηρεσία; Αν καίγεται το σπίτι σου, γιατί να μην έχεις την δυνατότητα να καλείς πυροσβέστες και να τους πληρώνεις από μόνος σου; Αλλιώς μπορείς να κλείσεις ένα τακτικό ραντεβού κατάσβεσης σε τέσσερεις μήνες».

Σωστό κι αυτό. Βέβαια δεν πρόκειται να γίνουν όλα ιδιωτικά. Παπάδες και μπάτσοι θα είναι για πάντα στο δημόσιο.

Όπως κι οι εργολάβοι δημοσίων έργων. Είναι οι «δημόσιοι υπάλληλοι», πληρώνονται αδρά από μας, αλλά είναι εναντίον των άλλων δημοσίων υπαλλήλων, που παίρνουν ψίχουλα. Γαλάζια τρολλ πχ παίρνουν δουλίτσες μ’ απευθείας αναθέσεις. Αυτοί, αν δεν ήταν το δημόσιο, δε θα είχαν φράγκο.

Όπως ο Μητσοτάκης ή ο Χατζηδάκης. Ο Άδωνης είχε κορόιδα, αλλά έκανε επέκταση στην επιχείρησή του και τώρα τρώει και από το δημόσιο. 300 τόνους θα γίνεις Μπουμπούκο.

Όλοι αυτοί δεν ενδιαφέρονται για το ΕΣΥ αλλά για το εγώ. Γιατί έχουν αρπάξει τόσα που μπορούν να αγοράσουν νοσοκομεία, όχι απλά να πληρώσουν γιατρούς. Οι άλλοι που ψηφίζουν ΝΔ, ενώ δεν έχουν λεφτά, είναι απλά μαλάκες.

Στο μεταξύ 34.309 νεκροί μόνο από κορονοϊό. Στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως η Ελλάδα. Ή στον πάτο, αναλόγως πως μετράμε. Πρώτα φυλακιστήκαμε μετά τσιμπηθήκαμε. Μην τσιμπιέσαι άδικα, δεν είναι εφιάλτης, νεοφιλελέ πραγματικότητα είναι.

Σειρά έχει το νερό. Θα πίνετε μια φορά στο τετράμηνο. Αν δεν είστε κάκτοι, τη βάψατε. Αν είστε ψηφοφόροι, μην αυνανιστείτε ξανά στην κάλπη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger