Home » , » Λαμόγια, ζήστε την απάτη σας στην Ελλάδα.

Λαμόγια, ζήστε την απάτη σας στην Ελλάδα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 | 4:51 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ομολόγησε η «αθώα»! Είπε στο μπαμπά να κρύψει λεφτά. Σώπα! Ούτε που μας πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο. Εμείς ακούμε τους ΑΡΔ που την ξεπλένουν. Καλέ, μην την πιστεύετε, «αθώα» είναι. Τόσο «αθώα», όσο ο Εωσφόρος.

Διαφήμιση όμως στη χώρα που έκανε η πατριώτισσα. Η Μακεδονία είναι Ελληνική. Τα ευρώ του Κατάρ και η φυλακή Βελγική. Για τον τουρισμό το έκανε. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά ούτε για ρεύμα, οι μόνοι που έχουν είναι τα λαμόγια. Λαμόγια ελάτε στην Ελλάδα. Κλέβετε και σας παρασημοφορούν από πάνω. Όχι σαν τις άλλες χώρες, που θα πάτε στην ψειρού.

Είδατε άμα δεν έχουν ΑΡΔ, βαφτιστήρια μπάτσους, σκουλήκια εισαγγελείς, πως ομολογούν; Όλα θα τα πει στη φυλακή. Όλα! Ακόμα και ποιοι άλλοι βούτηξαν τη χερούκλα στο μέλι. Πες Εύα, ποιοι άλλοι έφαγαν μήλο; Γιατί η μηλιά έχει μαδηθεί, δε λείπει μόνο ένα.

Ήταν φτωχούλα μωρέ, είχε οικονομικά προβλήματα, είπε ένα τρολλ. Ναι μωρέ, για το παιδάκι της το έκανε. Να τους πιάσουν και τους δυο γονείς οι μπάτσοι μαζί με τον παππού, μη μεγαλώνει το παιδί με εγκληματίες.

Εύα, έχω ένα μικρό πρόβλημα αριθμητικής, εσύ είσαι καλή στους λογαριασμούς. 6.500 δολοφονημένοι στην ουσία εργάτες, πόσα παιδάκια άφησαν ορφανά; Να το ερευνήσει κι αυτό κάποιος, γιατί τα πήρα άσχημα με τους νεοφιλελέ κανίβαλους, πλιατσικολόγους και παιδεραστές. Μόνο τα δικά τους παιδιά είναι παιδιά, όλων των άλλων είναι σκλαβάκια, στόχοι για τους μπάτσους και σκευή ηδονής!

Φυσικά είναι ένοχη. Προσπάθησαν τα τρολλ, αλλά στο Βέλγιο δεν έχουν πετσωμένους δημοσιογράφους και δικαστικούς. Άντε, γαλάζια αποβράσματα, συνεχίστε το ξέπλυμα. Μη νομίζετε, κι εδώ αν μπουν στο κλουβί, θα αρχίσουν να κελαηδούν. Αλλά εδώ έχουν ασυλία. Μόνο αν είναι καθαρίστρια, γιαγιά, Ρομά, Ινδιάνος, Γεωργιανός, κοπέλα Αναρχικού, ή εργαζόμενος φυλακίζεται. Τα καθάρματα έξω. Παιδεραστές, μπάτσοι, κλέφτες…

Ως 25 χρόνια φυλακή αντιμετωπίζει! Λέγανε ψέματα στους ντόπιους βόθρους, πως τάχα οι ποινές εδώ είναι μεγαλύτερες από το Βέλγιο. Ακόμα κι αν είχαμε μεγαλύτερες ποινές, που δεν έχουμε, αυτή δεν θα πήγαινε ούτε μια μέρα μέσα. Εδώ δεν πήγε δολοφόνος παιδιού, θα πάει η Καϊλή, που λαδώθηκε;

Αβραμόπουλε, Σπυράκη, Σχοινά, Μητσοτάκη και άλλα καθίκια και στα δικά σας. Βέβαια οι δεξιοί Ευρωβουλευτές θα κουβαληθούν όλοι εδώ, να συνεχίσουν τον παρασιτισμό, το πλιάτσικο. Γιατί εδώ έχουμε πολλά πρόβατα και βόδια, τα οποία πάνε να ψηφίσουν, δεν πάνε για καφέ.

Παρεξήγησαν κάποιοι τα όσα λένε οι Αναρχικοί, που έχουν χίλια δίκια. Η αποχή από παραμύθι της κάλπης προϋποθέτει σκληρούς και συνέχεις αγώνες, όχι άραγμα και φραπόγαλο. Αλλιώς την επομένη δε θα μείνει ούτε για νερό, όχι για καφέ.

Πάντως σας το λέω. Η Καϊλή είναι καλύτερα στη Βελγική φυλακή, από ότι είμαστε εμείς εδώ, μέσα στα παγωμένα σπιτικά μας. Τα οποία ούτε αυτά θα έχουμε για πολύ. Οι τραπεζίτες μετά τα μπινελίκια, θέλουν να φάνε και τα σπίτια μας. Μην αγχώνεστε όμως. Οι Κομμουνιστές θα τα έπαιρναν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger