Home » , , » Ξορκισμένος να ’μαι!

Ξορκισμένος να ’μαι!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 | 3:37 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θέλω να αγιάσω αλλά… το διαολάκι δε μ’ αφήνει. Αυτά που γράφω τα λέει το διαολάκι που μπήκε μέσα μου. Έναν εξορκιστή ρε παιδιά.

«Σύντροφε Κουτσούμπα, καλύτερα πες "κάναμε λάθος", πες "συγνώμη δε θα το ξανακάνουμε" και μη λες τίποτε άλλο. Βέβαια θα το χτυπάνε για πολύ καιρό, αλλά με τους αγώνες θα διορθωθεί η κατάσταση.

Ωραία τα είπες για το αντιδραστικό κράτος, για ΑΗΔΙΑΣ κλπ, να καταργηθούν, χειροκρότησε ο Μήτσος πανευτυχής, μέχρι που διάβασε εκείνο το αμίμητο.

"Ούτε βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι όσους και όσες εργάζονται στην Αστυνομία και σε άλλα Σώματα Ασφαλείας με αυτούς που εκπαιδεύονται απ’ το κράτος και τις κυβερνήσεις για να καταστέλλουν, να χτυπούν, να κυνηγούν το λαό και τη νεολαία, αλλά να είναι ανεκτικοί και κάποιοι μάλιστα και συνεργάτες με το οργανωμένο έγκλημα".

Τότε για κάποιο λόγο λιποθύμησε και μπήκα εγώ μέσα του. Υποψιάζομαι γιατί, έπαθε ντουβρουτζά. Βραχυκύκλωσε! Γιατί σύντροφε, αυτοί που θα πάρουν τα 600 ευρώ και με την ψήφο σας είναι όσοι σύμφωνα με σένα «δεν δικαιούνται κανενός επιδόματος, ούτε καν μισθός δεν τους αξίζει να παίρνουν, γιατί δεν έχουν καμία θέση στην Ελληνική Αστυνομία. Είναι όνειδος και ντροπή! Πρέπει να καταργηθούν εδώ και τώρα!» Η πράξη μετρά, το αποτέλεσμα.

Πριν καταργηθούν λοιπόν, να πάρουν τα 600 ευρώ μαζί με τους άλλους μπάτσους, αλλά κανένα άλλο από τους πραγματικούς εργαζόμενους! Μήτσο ζεις; Μετά βίας ή μετά ΔΙΑΣ.

Ξέρω, δεν κάνεις εσύ τους νόμους, το ψήφισες κι εσύ όμως. Αυτό είναι κακό, δίνεις άλλοθι. Δεν είπα πως το θέλεις, δε το σκεφτήκατε, δεν είχατε πρόθεση, αλλά έγινε! Μη γίνεσαι Εύα, αποδέξου την ευθύνη, κάνε αυτοκριτική και διόρθωσε το λάθος, όπως ξέρουν να κάνουν οι Κομμουνιστές.

Έχω περάσει από τον Παράδεισο κι έχω ακούσει Μαρξ, άλλωστε το λένε στις πορείες, δεν είναι εργαζόμενοι οι μπάτσοι είναι "σκυλιά των αφεντικών", αλλά εσύ θα ξέρεις καλύτερα. Την επόμενη φορά που θα τον δείρουν, να ξέρει ο Μήτσος πως τις τρώει από μελλοντικούς συντρόφους, να τ’ αρέσει. Μήτσο πονάς; Πονάει, αλλά ΑΕΚ και ΚΚΕ, όσο τον πληγώνουν, τόσο τον πωρώνουν.

Σα διαολάκι, εγώ γουστάρω τις τρολιές. «Οι μπάτσοι είναι εργαζόμενοι», «μετά από αυτό θα γίνουν όλοι ΚΚΕ» και «κολοκύθια με τη ρίγανη». Και καλά οι άλλοι, αλλά κι εσύ ρε σύντροφε; Παραλίγο να τον ξεκάνεις το Μήτσο! Λυπήσου τον!

Την κοπανάω τώρα, σύντροφε, το στομάχι του Μήτσου γουργουρίζει, όπου να ’ναι θα συνέλθει. Ένα εγκεφαλικό κι ένα έμφραγμα ήταν, δεν ήταν κορωνοϊός να ανησυχούμε, υποψιάζομαι όμως πως, αν και πεινάλας, το σανό δε το τρώει. Ίσως πάει για βρούβες».

Ωχ! Τι ήταν αυτό που έπαθα βρε παιδιά; Οι μπάτσοι είναι ταξικά αδέρφια μας; Κι εγώ ποιος είμαι; Ο Άβελ; Κάιν, μη βαράς! Περίμενε, όπου να ’ναι ωριμάζουν οι συνθήκες!!!

Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους
Με ΟΠΚΕ παρέα, ΜΑΤ και αστυνόμους.
Στο Κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί
Οι μπάτσοι κι οι Κνίτες βαδίζουν μαζί!

Δεν αισθάνομαι καλά. Μην ανησυχείτε όμως, θα μου περάσει. Πάω για ένα κρύο ντους. Καλλιόπη, θα έρθεις; Είναι παγωμένο το νερό; Ό,τι πρέπει.

Β.Κ: Και κάτι τελευταίο για κάποιους ανιστόρητους που επικαλούνται αστειότητες του τύπου ότι υπήρξαν περιπτώσεις ένστολων που προσχώρησαν στην Εθνική Αντίσταση την περίοδο που η χώρα μας ήταν υπό ναζιστική κατοχή. Αρχικά να θυμίσουμε ότι σημειώναμε σε περασμένο κείμενο μας: "Το ότι ιστορικά υπήρξαν περιπτώσεις, π.χ Σαράφης, και τμήμα της αστυνομίας Πόλεων που κατά την γερμανική κατοχή, προσχώρησαν στην ΕΑΜική αντίσταση, δεν είναι παρά εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, όπως ανάλογες περιπτώσεις είχαμε και στην Απριλιανή δικτατορία"

Το ουσιαστικό γεγονός είναι ότι σύσσωμη η Χωροφυλακή υπό τον Αγγελο Εβερτ, το Μηχανοκίνητο τμήμα του Μπουραντά και η Ειδική Ασφάλεια του Παρθενίου, είχαν ταχθεί ανεπιφύλακτα στην υπηρεσία των κατακτητών. Και γι' αυτό τον λόγο αντιμετωπίστηκαν αμείλικτα  από τις δυνάμεις του κινήματος. Μόνο μετά την δολοφονία της Ηλέκτρας Αποστόλου η Ο.Π.Λ.Α εκτέλεσε 54 δοσίλογους η συντριπτική πλειοψηφία απ' αυτούς ήταν Ασφαλίτες.      

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger