Home » , » Θα το δούμε κι αυτό;

Θα το δούμε κι αυτό;

Από giorgis , Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 | 1:38 π.μ.

Του Γ.Γ.

Αν πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, το εξουσιαστικό παχύδερμο, ο υπουργός εργοδοτών Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος συμπεριφέρεται σαν να ήταν καψούρα γκόμενα στον πολιτικό προϊστάμενο της ΕΥΠ, μιας υπηρεσίας που αποδείχθηκε ότι ήταν ο "Μεγάλος Αδελφός" που παρακολουθούσε την προσωπική του ζωή δεν ξέρουμε. 
Τώρα θα πείτε αν περιμέναμε από τέτοια άτομα να έχουν ίχνος αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού, θα ήταν σαν να προσδοκούσαμε να πάψει ο βουλευτής της Ν.Δ., Γιάννης Λοβέρδος να βρίσκεται στον θρόνο του "βασιλιά των fake news". Σωστό κι αυτό.

Μου δημιουργήθηκε όμως μια απορία μετά από συνομιλία που είχα με αστό δημοσιολόγο, ο οποίος μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί ότι έχει αξιόπιστη πληροφόρηση. Μου είπε, λοιπόν, ότι τις επόμενες μέρες θα δουν την δημοσιότητα αδιάσειστα στοιχεία τα οποία θα αποδεικνύουν ότι ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Κωνσταντίνος Φλώρος, είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ για αρκετούς μήνες. 
Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, θα πρόκειται για μια αποκάλυψη πολύ πιο σοβαρή -για ευνόητους λόγους- απ' όλες που έχουν προηγηθεί σχετικά με τις παρακολουθήσεις του μισού υπουργικού υπουργείου.

Και το ερώτημά μου είναι: Θα ανεχθεί ο καραβανάς -αν υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη- να παραμείνει έστω και μια ώρα στην θέση του;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger