Home » , » Εξοργίστηκε η "κ" Φ. Πιπιλή

Εξοργίστηκε η "κ" Φ. Πιπιλή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 | 6:44 μ.μ.

Εύθυμη νότα για τους χρήστες του διαδικτύου αποτέλεσε η "έξαλλη κατάσταση" στην οποία βρέθηκε σήμερα στο κοινοβούλιο η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή, κατευθυνόμενη "εκνευρισμένη και οργισμένη", με "επιθετικές διαθέσεις" προς τα έδρανα των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο twitter η "εκτός εαυτού" Πιπιλή την τελευταία στιγμή συγκρατήθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου και έτσι "αποφεύθηκαν τα χειρότερα". Υπάρχει και η αναφορά για την Κερδικόγλεια κατάσταση, στην οποία ήταν η βουλευτής της Ν.Δ. 

Τέτοιοι λαϊκισμοί όπως του χρήστη του Ιντερνέτ που εμπνεύστηκε την φωτοσύνθεση που παραθέτουμε, μας τσιγκλίζουν να κιτρινίσουμε και παραθέσουμε πικάντικες ιστορίες που κυκλοφορούσαν για χρόνια στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και είχαν σαν πρωταγωνίστρια την σημερινή βουλευτή της Ν.Δ., Φωτεινή Πιπιλή. Αναφερόμαστε για γεγονότα τότε που η Πιπιλή ήταν στα νιάτα της, την περίοδο της Απριλιανής χούντας. τότε που με την μεσολάβηση του θείου της στρατηγού και πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ιωάννη Πιπιλή, είχε διοριστεί στην ΥΕΝΕΔ, απ' όπου ξεκίνησε και την επαγγελματική, δημοσιογραφική πορεία της. Δεν θα υποκύψουμε όμως σ' αυτό τον πειρασμό. 

Αρκούμαστε μόνο να σας παραπέμψουμε σε μια ανάρτησή μας που είχαμε κάνει πριν αρκετά χρόνια, και συγκεκριμένα τον Μάρτη του 2016 την οποία τιτλοφορούσαμε: Φ. Πιπιλή: Πιπιλάει φασισμό και ρατσισμό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

8 Δεκεμβρίου 2022 στις 7:23 μ.μ.

Σύντροφοι, στο πάνω μέρος αυτού του άρθρου έχετε βάλει μια εικόνα που κυριολεκτικά βγάζει μάτι! Ερώτημα: Oι τρεις μπουκάλες με τα ποτά πάνω στο βουλευτικό έδρανο, ακριβώς πίσω από εκείνον τον Ψευτοθόδωρο του Μητσοτάκη (που εδώ πηγαίνει, υποτίθεται, να "συγκρατήσει" την αγανακτισμένη τύπισσα της πρώην χουντικής ΥΕΝΕΔ ...) είναι φωτομοντάζ για τις ανάγκες του άρθρου ή αποτελεί αυθεντική φωτογραφία του περιστατικού, παρμένη μέσα από το λογοκοπείο της "Πλατείας Συντάγματος"; Γιατί αν αυτοί εκεί μέσα έχουν ανοίξει φορά παρτίδα τις μπουκάλες τους με τα ουίσκια, τις βότκες και τα κονιάκ, και αν τα κοπανάνε στα έδρανα πριν από τον πολιτικό τους "διάλογο", τότε δεν χωράει πια καμιά αμφιβολία ότι το μαγαζί αυτό της πλατείας είναι πλέον ολότελα χρεοκοπημένο και μάλλον πολύ λίγο πρέπει να απέχει πια από το οριστικό του λουκέτο!! Γιατί εδώ που τα λέμε, σε προσεχή ακόμη μεγαλύτερη επιδείνωση της διεθνούς οικονομικής κρίσης του συστήματος, τι εμποδίζει πλέον τα μεγάλα αφεντικά να το κλείσουν το κατάστημα αυτό; Γιατί άλλωστε να το κρατήσουν ανοιχτά; Για να μπεκροπίνουν εκεί μέσα μερικοί αργόσχολοι; Θα τους διατάξουν λοιπόν να κλείσουν το κατάστημα και να πάρουν τις μπουκάλες να πάνε να τις πιουν στα ρετιρέ και στις βίλες τους. Να μην καίει τζάμπα και το ηλεκτρικό ρεύμα το κτίριο αυτό, πάνω από τα ανθοπωλεία της πλατείας.


8 Δεκεμβρίου 2022 στις 8:02 μ.μ.

Φυσικά φωτοσοπιά είναι που έκανε χρήστης του twitter

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger