Home » , , » Kυβέρνηση ναζιστικών δολοφόνων. Ο Μητσοτάκης ο ηθικός αυτουργός.

Kυβέρνηση ναζιστικών δολοφόνων. Ο Μητσοτάκης ο ηθικός αυτουργός.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 | 3:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι τεράστιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του δεκαεξάχρονου Κώστα είναι η απάντηση στο παρακράτος της δεξιάς.

Σε πολλές πόλεις διαδηλώσαμε κατά του φασισμού, της κρατικής τρομοκρατίας, εναντίον φονιάδων της ΝΔ.

Κανονικά η αστυνομία έπρεπε να διώξει αμέσως τους δολοφόνους, ενώ η δικαστική εξουσία να τους καταδικάσει σε ισόβια.

Όμως επειδή κυβερνάνε ναζί εγκληματίες, οι ΑΡΔ και οι μπάτσοι προσπάθησαν ακόμα μια φορά να κουκουλώσουν το έγκλημα.

Αντί να σεβαστούν τον πόνο των γονιών οι μπάτσοι χτύπησαν τον πατέρα, ενώ κατηγορούν το θύμα της δολοφονικής επίθεσης! Πρόκειται για μεγάλη πρόκληση.

Στρατός βολεμένων κομματόσκυλων, ναζίδια, φασιστόμουτρα και ρατσιστικά αποβράσματα βρίζουν τους Ρομά δικαιολογώντας τη δολοφονία.

Μεγαλοδικηγόροι, ΑΡΔ και πολιτικοί δίνουν κάλυψη στους μπάτσους. Όλα αυτά δείχνουν πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησης του λαού. Δείχνουν πως η δεξιά θέλει αίμα.

Ακόμα και το επίδομα των 600 ευρώ αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας του δεκαεξάχρονου Κώστα δίνει το μήνυμα πως η κυβέρνηση όχι μόνο δεν καταδικάζει τη βία, αλλά την προκαλεί!

Η κυβέρνηση λοιπόν είναι υπεύθυνη για ό,τι συμβεί. Καλό θα ήταν να μη ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά, να μην προκαλέσει άλλη οργή.

Χαιρετίζουμε τους αγώνες των Ρομά και κάθε ελεύθερου ανθρώπου κατά των ένστολων τραμπούκων. Πιστεύουμε πως μόνο με δυναμική απάντηση θα μαζευτούν οι ξεσαλωμένοι φασίστες, όπως ακριβώς έγινε με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό πως δε θα ανεχτούμε άλλους σαν τον Καλαμπόκα, τον Κορκονέα, το Ρουπακιά. Θα αμυνθούμε όπως μπορούμε.

Θυμίζουμε επίσης πως μετά τη δολοφονία του Καλτεζά, η ΕΟ 17Ν επιτέθηκε με βόμβα σε κλούβα των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ένας μπάτσος και να τραυματιστούν 14. Μετά από αυτό δεν σκοτώθηκε ξανά παιδί όσο υπήρχε η οργάνωση. Μόνο μετά την εξάρθρωσή της οι μπάτσοι άρχισαν να δολοφονούν πάλι παιδιά.

Όσο για το μπάτσο που τραυματίστηκε, θα αντιστρέψω αυτά που λένε οι Ναζί Δολοφόνοι (ΝΔ) για τα αθώα θύματα. «Τι δουλειά είχε εκεί; Όλοι οι μπάτσοι είναι παραβατικοί. Πήγε να εμβολίσει. Τα σκάγια εξοστρακίστηκαν» κλπ.

Δεν τον λυπάμαι. Οι απώλειες τους και οι απώλειές μας. Έχουμε πόλεμο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger