Home » , » Δεξιά αρρώστια.

Δεξιά αρρώστια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 | 11:26 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ξέρουμε πως οι δεξιοί είναι ρουφιάνοι. Τέτοιοι ήταν πάντοτε. Στη χούντα του Παπαδόπουλου προσέχαμε μην μας πετύχουν να ακούμε Θεοδωράκη, να διαβάζουμε Σοφοκλή κλπ. Στη χούντα του Μητσοτάκη να μην είμαστε όρθιοι, να μην ακούμε γενικά μουσική, κι άλλα τέτοια παράλογα. Το ότι όλοι οι δεξιοί τους παρακολουθούν όλους είναι επίσης γνωστό. Ακόμα και άλλους δεξιούς. Ακόμα και μέλη της οικογενείας τους, μην πω κυρίως μέλη της οικογένειας τους! Αρρωστημένο; Ασφαλώς! Αλλά εντελώς δεξιό.

Συμφωνώ με τα σχόλια των συντρόφων αλλά και του κόσμου, όσον αφορά τις παρακολουθήσεις του Μητσοτάκη στο σόι του!

«Όλοι αυτοί θα κάνουν ότι έκανε και ο καραβάνας Φλώρος Μούγκα Του τάφου σιωπή

Το μπάρμπα τους και τον αδελφό τους θα καταγγείλουν; Σιγά μην τα βάλουν με το μπάρμπα και τον αδελφό Κύριο μέλημα τους και ανησυχία αυτών είναι το κράτημα και η χρήση της κουτάλας».

«Γι' αυτό έλεγε και ξαναέλεγε εκείνος ο αποκλειστικός πολιτικός προϊστάμενος των κοριών, (ο ... αρχικοριός δηλαδή), ότι ουδείς εξαιρείται του χαφιεδο-predator. Την αλήθεια έλεγε ο σερσέμης και κανένας δεν τον πίστευε! Τον περνούσαν για ψευταράκο, ως συνήθως, ενώ εκείνος έλεγε την αλήθεια που τόσο καλά τη γνώριζε. Τι απομένει; Να λογαριαστούνε τώρα πια στο σπίτι, σε ...στενό οικογενειακό κύκλο, κυρίως με την πλέον ενδιαφερόμενη! Με τα στόρια κατεβασμένα και τη μουσική στη διαπασών. /Ντόρα Κουβέλου , κυρά Ντόρα /δεν είναι τούτος δω μια ...μπόρα! /(Πάτο δεν είχε η κατηφόρα,/ στο θράσος παραπήρε φόρα...)/ Γι'αυτό κι η λύση εδώ 'ναι μία /και δε σηκώνει αδυναμία./ Ντόρα, του Μπακογιάννη Ντόρα,/ πιάσε το τσόκαρό σου τώρα!/ Κι όταν τον δεις να πλησιάζει, /μην τον θωρείς, μην κάνεις χάζι./ Να τον πληρώσεις όπως λένε, "στο φτερό"/ τον τρισαχάριστο αχαΐρευτο μικρό./

Σαν τον ιδεις λοιπόν ξανά τον κουτοπόνηρο,/ απ' το γιακά γερά... Κι "εξήγησέ του τ' όνειρο"!!! /. (Κι απ' την καλή κι απ' την ανάποδη, εννοείται!)»

Οφείλω να υπενθυμίσω πως η παρακολούθηση ξεκινά μέσα από το σπίτι για την ακροδεξιά οικογένεια. Αν μάλιστα υπάρχει κόρη, τότε αυτή μπαίνει στο μικροσκόπιο όλων των υπολοίπων. Την παρακολουθούν ως και στην τουαλέτα!

Προφανώς ο Μητσοτάκης, ως δεξιός, παρακολουθεί και την αδερφή του. Είναι τώρα ώρα να μιλάει η Ντόρα και να πει κάτι που δεν πρέπει; Πχ λένε πως ο Κούλης πήγε 18 χρονών για να μάθει να δένει τα παπούτσια του. Η Ντόρα ξέρει. Ο Κούλης ποτέ δεν έμαθε να δένει τα κορδόνια του, έβαζε άλλους να το κάνουν. Κάποιους από αυτούς τους διόρισε μετακλητούς. Λέγονται όμως κάτι τέτοια; Δε λέγονται.

Έτσι παρακολουθούνται τα αδέρφια στις οικογένειες των δεξιών. Τι είπε, με ποιον μίλησε, πότε, γιατί! Σε κάποια χωριά μετά τον πόλεμο έτρωγαν βρωμόξυλο τα κορίτσια, αν τολμούσαν να μιλήσουν σε ξένο. Τότε δεν είχαν κινητά δεν είχαν καν ρεύμα, τις κλείδωναν μέσα για να είναι σίγουροι. Ούτε κορονοϊό είχαν, αλλά φυλάκιζαν έτσι κι αλλιώς! Εκφράζει λοιπόν ο Μητσοτάκης το μέσο χουντοβασιλικό δεξιό. Το Μεσαίωνα. Το Κωσταλέξι. Εθνικιστές ήταν κι εκεί. Κι αν έχουν σήμερα μοντέρνα κινητά, είναι για να παρακολουθούν καλύτερα. Το δικό μου που είναι παλιό, δεν πιάνει τέτοια προγράμματα.

Βέβαια εμείς οι Κομμουνιστές εμπιστευόμαστε περισσότερο τους συγγενείς και τους φίλους ενώ δεν εμπιστευόμαστε καθόλου τους μπάτσους, τους πολιτικούς, τους δικαστές και τα αφεντικά. Αλλά πάντα ανάποδοι ήταν οι δεξιοί. Κούλη, θα την κουρέψεις την Αλεξία; Τη Ντόρα δεν τολμάς, σε δέρνει.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Ιανουαρίου 2023 στις 9:54 π.μ.

Νόμιζα ότι ήταν χαζός. Τώρα κατάλαβα ότι είναι κακός, παθολογικά κακός...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger