Home » , , » Βούρκος η μπασκηναρία, απαραίτητο στήριγμα όμως της αστικής δικτατορίας.

Βούρκος η μπασκηναρία, απαραίτητο στήριγμα όμως της αστικής δικτατορίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 | 12:26 π.μ.


Αυτό που σίγουρα πρέπει να αναγνωρίσουμε στον δικηγόρο Θανάση Καμπαγιάννη είναι η σταθερή προσήλωση των απόψεων του, καθώς και η μαχητικότητα με την οποία τις εκφράζει. 
Το πιο βασικό στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι συμφωνούμε απόλυτα με το οπτικό πεδίο το οποίο αντιμετωπίζει τις αποκαλύψεις που έγιναν για την εμπλοκή μπάτσων σε μαφιόζικα κυκλώματα, παρέα με νονούς της νύχτας. Οπως είχε τονίσει και στο παρελθόν, ο αγωνιστής δικηγόρος, όλη η αστυνομία είναι ένας βούρκος που φτάνει στην ανώτατη ηγεσία της Αστυνομίας με αντιμαχόμενες φράξιες που εκφράζουν διαφορετικά κυκλώματα, από τις υποκλοπές μέχρι την πώληση προστασίας στα μαγαζιά της νύχτας. Αυτός ο βούρκος δεν μεταρρυθμίζεται.

Αυτή όμως είναι μόνο η μια πλευρά του ζητήματος. Οι μπάτσοι τους οποίους σχετικά πρόσφατα το αστικό κράτος του επιβράβευσε και με το μπόνους των 600 ευρώ για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο σύστημα, (ήταν ένα θέμα για το οποίο είχαμε κάνει κριτική στο ΚΚΕ), πέρα από νταβατζιλίκια και λαμογιές κάθε είδους για να τα κονομάνε έχουν και μια βασική αποστολή την οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε.  

Γι' αυτό λοιπόν φέρτε στην μνήμη σας το βίντεο στο οποίο ακούμε την αγωνίστρια δικηγόρο Αντωνία Λεγάκη να μας λέει ότι "η κυβέρνηση εκπαιδεύει έναν στρατό ενάντια στον εσωτερικό εχθρό" και να  συμπληρώνει: "Η εισαγγελική αρχή είναι ένας προστατευτικός βραχίονας που αγαλλιάζει κάθε δολοφονική δράση των αστυνομικών .. προκαλώ οποιονδήποτε δικαστικό λειτουργό ή δικηγόρο να με διαψεύσει όταν θα πω με βεβαιότητα ότι στα ελληνικά δικαστήρια ότι λέει ο αστυνομικός είναι θέσφατο. Είναι πιστευτώ εξ αρχής. Ακόμα και όταν λέει τερατολογίες, που έχουμε ακούσει πολλές φορές, ότι πετάει ο γάιδαρος".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

31 Ιανουαρίου 2023 στις 8:22 π.μ.

Αυτή η αστυνομία
με την τοση πάρα
νόμη δράση δεν έπρεπε
να έχει δικαίωμα επεμ
βάσης σε καμία παρανο
μια πολιτών Η πρέπει
να καταργηθει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger