Home » , , » Η κρατική και παρακρατική τρομοκρατία τσακίστηκε!

Η κρατική και παρακρατική τρομοκρατία τσακίστηκε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 | 11:02 μ.μ.


📌
Ανακοίνωση του μετωπικού σχήματος «Κομμουνιστές-Κομμουνίστριες, Αναρχικοί-Αναρχικές, Αντιφασίστες-Αντιφασίστριες»

Το εργατικό-λαϊκό-αντιφασιστικό-αντι ιμπεριαλιστικό-διεθνιστικό κίνημα νίκησε. 

Το μετωπικό σχήμα «κομμουνιστές-κομμουνίστριες, αναρχικοί-αναρχικές, αντιφασίστες-αντιφασίστριες» συγκροτήθηκε έπειτα από κάλεσμα του Πολιτικού Χώρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» αναγνωρίζοντας πως ο φασισμός και η νεοναζιστική-παρακρατική τρομοκρατία δεν τελειώνουν με τα αστικά δικαστήρια και πως η επέτειος των Ιμίων, ειδικά σε μια προεκλογική χρονιά, θα έπαιζε τον ρόλο ενός πεδίου ανασυγκρότησης της φασιστικής-νεοναζιστικής-παρακρατικής τρομοκρατίας.

Αυτή η κοινή εκτίμηση και ανάλυση, επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωση της δημόσιας-κεντρικής συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής, μιας ξεκάθαρης απόπειρας της Χρυσής Αυγής να ξαναπάρει τον δρόμο και να αναβιώσει την φασιστική-παρακρατική φιέστα που συνολικά το αντιφασιστικό κίνημα είχε κατορθώσει να απαγορεύσει με την πολύμορφη μαχητική αντιφασιστική δράση.

Το κάλεσμα μας για δημόσια αντιφασιστική-αντι ιμπεριαλιστική-διεθνιστική συγκέντρωση με σκοπό την απαγόρευση της φασιστικής-παρακρατικής φιέστας, και ταυτόχρονα την ανάδειξη της πάλης απέναντι στον ευρωατλαντικό ιμπεριαλισμό και την κοινή διεθνιστική πάλη του ελληνικού και τουρκικού λαού ορίστηκε για τις 16:00 το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, τρεις ώρες πριν την έναρξη της φασιστικής-παρακρατικής φιέστας. 

Για τουλάχιστον 2 εβδομάδες τα φασιστικά  αποβράσματα ενημέρωναν διαρκώς μέσα από διάφορα κανάλια επικοινωνίας τους πως θα μας τσακίσουν, πως αποτελούμε εσμό, περιμένοντας τις ενισχύσεις τους από την Θεσσαλονίκη και την Πελοπόννησο, μέσα σε ένα κλίμα φιλομοναρχισμού με αφορμή τον θάνατο του «Κοκού» το οποίο σιγονταρίστηκε και προωθήθηκε από το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Η δημοσία παραδοχή της Χρυσής Αυγής με σημερινό της κείμενο πως υψηλόβαθμοι της αστυνομίας έδωσαν λόγο τιμής πως θα πραγματοποιηθεί η δημόσια συγκέντρωση τους αποκρυσταλλώνει την ενότητα των κρατικών-παρακρατικών μηχανισμών.  

Φαίνεται πως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο όμως….

Η Αθήνα αποτελεί πόλη αντιφασιστική…

Από τις 08 00 το πρωί το μετωπικό μας σχήμα μαζικά, οργανωμένα και δυναμικά μαζί με άλλες δυνάμεις του αντιφασιστικού κινήματος κατέλαβε την πλατεία και ανέδειξε πλατιά στην εργατική τάξη τον σχεδιασμό κράτους-παρακράτους για επανακατοχύρωση της δυνατότητας δημόσιας εμφάνισης της φασιστικής τρομοκρατίας στον δρόμο. 

Όσο περνούσε η ώρα η πλατεία γέμιζε με αγωνιστές και αγωνίστριες, αντιφασίστες-αντιφασίστριες, Τούρκους αγωνιστές, αντι ιμπεριαλιστές, κομμουνιστές και αναρχικούς και συγκροτήθηκε μια πλατιά-οργανωμένη και μαχητική αντιφασιστική-αντι ιμπεριαλιστική-διεθνιστική συγκέντρωση.

Η μεταφορά του καλέσματος της Χρυσής Αυγής στον Ευαγγελισμό είναι η επιβεβαίωση μιας εκκωφαντικής ήττας ενός συνολικού σχεδιασμού των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών που έπεσε στο κενό. 

Μιας ήττας που δυσλειτούργησε απ’ ότι φαίνεται και τα οργανωτικά κανάλια επικοινωνίας μεταξύ σας. Ρωτήστε τους «συναγωνιστές» σας που πέρασαν από μέσα μας και άσπρισαν από φόβο, μπερδεμένοι για το σε ποια συγκέντρωση βρίσκονται να σας πουν την ιστορία…

Αφού ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και τα πούλμαν από Θεσσαλονίκη-Πελοπόννησο αποχώρησαν άπραγα από τον Ευαγγελισμό, πραγματοποιήθηκε μαχητική- δυναμική διαδήλωση μέχρι την Πλατεία Συντάγματος με αντιφασιστικά- αντι ιμπεριαλιστικά-διεθνιστικά συνθήματα και απέναντι στην κρατική καταστολή.

Θεωρούμε πως το μετωπικό σχήμα κομμουνιστές-κομμουνίστριες, αναρχικοί-αναρχικές, αντιφασίστες-αντιφασίστριες έπραξε τα δέοντα για να επιτευχθεί αυτή η νίκη για το σύνολο του εργατικού-λαϊκού-αντιφασιστικού-αντι ιμπεριαλιστικού κινήματος. 

Η μετωπική κοινή μαχητική δράση είναι ύψιστος στόχος προς κατάκτηση και η μόνη πραγματική οδός για την επίτευξη μικρών -αλλά σημαντικών- νικών σε άμεση σύνδεση με τον δρόμο της επαναστατικής προοπτικής για την ανατροπή του συστήματος, για το οριστικό ξερίζωμα της νεοναζιστικής-φασιστικής-παρακρατικής τρομοκρατίας. 

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Κομμουνιστές/στριες, Αναρχικοί/ες, Αντιφασίστες/στριες

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger