Home » , » Είχαν βρει όμως πολιτική στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ και κάποια άτομα ....

Είχαν βρει όμως πολιτική στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ και κάποια άτομα ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 | 6:13 μ.μ.

Δεν μπορείς να μην εντυπωσιαστείς με το κατάντημα κάποιων δημοσιολόγων και ασυναίσθητα να μην σου ρθει στο μυαλό ο στίχος του Κώστα Βάρναλη:  "Αχ, πού ‘σαι, νιότη, πού δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!" όταν διαβάζεις τουιταρίσματα του Γ. Παπαδόπουλου -Τετράδη.

Ο "καιρός" της "Ελευθεροτυπίας", ένα πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απαξίωση και τελικά στο λουκέτο της ιστορικής εφημερίδας, εδώ και αρχικά χρόνια με διαδικτυακά του παραληρήματά του, όλο και συχνότερα θυμίζει γραπτό ύφος Πορτοσάλτε και Πρετεντέρη. Τώρα πια έφτασε στο σημείο να ακολουθεί ... σκεπτικό Κασιδιάρη.

Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β Αθήνας, δεν φτάνει που εξελίχτηκε ένας πολιτικός καιροσκόπος, βρίζοντας τους πάλε πότε συντρόφους του, σαν υπάλληλος του Θανάση Μαυρίδη αρθρογραφώντας στον "Φιλελεύθερο" -μια αναξιόπιστη δεξιά φυλλάδα που έχει βάλει λουκέτο - τώρα έχει γίνει εντελώς αποκρουστικός με τα διαδικτυακά εμέσματά του.

Η "λογική" Τετράδη δεν παραπέμπει απλώς σε έναν γραφιά που έχει στρατευτεί σε μια κυβερνητική μεθόδευση να αναβιώσει ένα καθεστώς της σκληρής δεξιάς, στο πρότυπα της ΕΡΕ. Εκφράζει τόσο καθαρόαιμές φασιστικές απόψεις παρόμοιες μ' αυτές που υπήρχαν στην φυλλάδα "Ελληνικές Γραμμές", που έκδιδε ο σημερινός υπουργός εσωτερικών Μ. Βορίδης, όταν ήταν επικεφαλής του κόμματος "Ελληνικό Μέτωπο", που είχε ιδρύσει.

 Είχαν βρει όμως πολιτική στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ και κάποια άτομα .... άστα να πάνε ...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger