Home » , » Όλοι τους είναι καθάρματα. «Ναι» στη φόλα!

Όλοι τους είναι καθάρματα. «Ναι» στη φόλα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 | 6:04 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

156 ναι στη συνέχιση της λεηλασίας, τα σκάνδαλα, το ρουφιανιλίκι, στην καταστροφή, στη χούντα. Όπως ήταν αναμενόμενο η συμμορία της ΝΔ είναι ενωμένη, όσο τρώνε τον αγλέουρα. Ακόμα κι οι γελοίοι που έμαθαν πως τους παρακολουθεί ο Μητσοτάκης, προτίμησαν να συνεχίσουν τη μάσα. Δεν έχουν ούτε ίχνος αξιοπρέπειας, πράγμα που το γνωρίζαμε.

Είχα αναρωτηθεί, αν οι ρεφορμιστές θα έχουν την ίδια γνώμη για τον Καραμανλή. Ψήφισε κι αυτός «ναι», όπως όλα τα γαλάζια καθάρματα, για να μην έχουν αυταπάτες κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ. Το «Καραμανλής για να μην έρθει η δεξιά» είναι ανέκδοτο. «Ναι σε όλα» όσα κάνει ο χουντικούλης, «ναι στη φόλα για τα κομματόσκυλα» λέει ο λαός.

Είπαμε γιατί γίνεται η πρόταση μομφής. Ο σκοπός δεν ήταν να πέσει η κυβέρνηση - μπορεί να γίνει κι αυτό αλλά σε άλλες περιπτώσεις- αλλά να αποδειχτεί πως όλοι στη ΝΔ είναι παλιοτόμαρα, υποταγμένοι και διεφθαρμένοι. Μόνο που εδώ δεν έχουμε Βέλγο εισαγγελέα να τους χώσει μέσα να μην βγουν να ξανακλέψουν.

Η πρόταση μομφής που κάνει ο κόσμος είναι στη μαύρη αγορά και όσους κάνουν πλάτες στους κόρακες, στις απολύσεις, τη χούντα, τα ψέματα, τις μίζες και τις αρπαχτές. Δεν πρέπει όμως να περιμένουμε τις εκλογές όπου, αν βγει κάτι που δε θέλουν, θα φροντίσουν να κάνουν δεύτερες, τρίτες, τέταρτες, κι όσες χρειαστούν. Πρέπει να βγούμε στο δρόμο, να τσακίσουμε τους φασίστες.

Με την ευκαιρία να προτείνω να αγιοποιηθεί ο ήρωας που έδειρε το Χατζηδάκη, τον κηφήνα της ΝΔ. Λίγες του έριξε, αφού μυαλό δεν έβαλε. Βέβαια δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα. Αυτό το κατάλαβε και ο γενναίος Κουφοντίνας που την πάτησε με τη Λερναία Ύδρα του συστήματος. Έναν Μπακογιάννη καθάρισε, 2 πήραν τη θέση του και μάλιστα ο ένας πλημύρισε την πρωτεύουσα, αφού πριν τη ρήμαξε.

Χρειάζονται ριζικές λύσεις για να καθαριστεί ο κόπρος. Χρειάζεται να βγει λαοθάλασσα στους δρόμους, να στείλει στο βυθό τους φαύλους. Όσο καθόμαστε, τόσο αυτοί τρώνε τις σάρκες μας. Είναι τα παράσιτα που ψήφισες, ηλίθιε ψηφοφόρε, που δεν έχεις καν ρεύμα, γιατί στο έκοψε η ΔΕΗ και όχι η βροχή.

Τώρα γνωρίζουν όλοι πως όλοι της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ είναι ίδιοι. Αν δεν τους πειράζει που τους παρακολουθεί ο φύρερ τους να περιδρομιάζουν, θα τους πειράξει να ρουφιανεύεουν οι παρακρατικοί τον κόσμο; Τέτοιοι καταδότες ήταν πάντοτε και προδότες.

Το ναι είναι αυτό που ξέρει να λέει ο δεξιός, φτάνει να κρατά κουτάλα, να τρώει το δημόσιο χρήμα. Το θέμα είναι πως κι οι ρεφορμιστές παίζουν το ίδιο βρώμικο παιχνίδι. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, φτάνει να το πάρει απόφαση. Έτσι κι αλλιώς στο δρόμο θα βρεθούμε. Έχουμε όμως την επιλογή να σηκωθούμε μόνοι μας από τον καναπέ, κι όχι να μας πετάξουν από τα σπίτια μας οι τοκογλύφοι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger