Home » , , » Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ καταγγέλλει ότι συγκαλύφθηκε υπόθεση ναρκωτικών μέλους της οικογένειας Tάκη Θεοδωρικάκου

Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ καταγγέλλει ότι συγκαλύφθηκε υπόθεση ναρκωτικών μέλους της οικογένειας Tάκη Θεοδωρικάκου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 | 10:40 μ.μ.


Είναι συμπτωματικό ότι μετά το σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Βήματος που αναφέρει για το μαφιόζικο κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν νονοί της νύχτας παρέα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ, ακολούθησε και η "βόμβα" μεγατόνων με το αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας του Documento, το οποίο θα κάνει τον Τ. Θεοδωρικάκο να χάσει εντελώς τον ύπνο του. Απάντηση δεν έχουμε και αρκούμαστε στην διαπίστωση ότι αυτοί που στελεχώνουν τους ένστολους μηχανισμούς προστασίας του αστικού κράτους, είναι τόσο διεφθαρμένοι, όσο και το πολιτικό σύστημα που έχουν αναλάβει να υπερασπίζονται.

Η ιστοσελίδα, λοιπόν, της εφημερίδας που εκδίδει ο Κώστας Βαξεβάνης φέρνει στην δημοσιότητα μια κατάθεση ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ  που αφορά «συγκάλυψη» υπόθεσης ναρκωτικών, όπου εμπλεκόταν μέλος της οικογένειας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου. Το δημοσίευμα που υπογράφει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Τριάντης κρεμάει στα μανταλάκια τον πρώην αρχηγό της Ελληνικής αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκης, και εκθέτει τον υπουργό μπάτσων και καταστολής.

Μετά απ' αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη το ότι δηλαδή υπήρξε κατάθεση ανώτατου αξιωματικού στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, πως το Νοέμβρη του 2021, ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ παρενέβη με απειλητικό και επιτακτικό ύφος και απαίτησε να μην σχηματιστεί δικογραφία και να αφεθούν ελεύθεροι, μέλος της οικογένειας Θεοδωρικάκου και ακόμη δύο πρόσωπα που είχαν εντοπιστεί με ποσότητες ναρκωτικών, προσπαθήσαμε να δούμε αν υπήρξαν αντιδράσεις από τους καταγγελλόμενους. Ούτε όμως η αστυνομία έχει εκδώσει κάποια σχετική ανακοίνωση αλλά ούτε και ο λαλίστατος, Τ. Θεοδωρικάκος έχει κάνει την παραμικρή τοποθέτηση.

Μαύρη Κυριακή η σημερινή για τον γενίτσαρο υπουργό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger