Home » , » Υπό παρακολούθηση με Redator Ντόρα, Κώστας και Αλεξία Μπακογιάννη

Υπό παρακολούθηση με Redator Ντόρα, Κώστας και Αλεξία Μπακογιάννη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 | 5:20 μ.μ.


Πηγή: Κώστας Βαξεβάνης - Docomento

Σε παρακολούθηση μέσω του συστήματος Predator βρισκόταν το σύνολο της οικογένειας Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι οποίες βρίσκονται στη διάθεση του Documento εδώ και καιρό, η αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη Ντόρα Μπακογιάννη, ο γιος της και δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης καθώς και η κόρη της Αλεξία Μπακογιάννη ήταν παγιδευμένοι με το κακόβουλο λογισμικό. Τα δεδομένα στα κινητά τηλέφωνα της οικογένειας, από τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα έως φωτογραφίες και emails, μεταφέρονταν όλα σε πραγματικό χρόνο στο σύστημα που έκανε τις υποκλοπές ....

Το λογισμικό και η καλή θέληση

Ο εντοπισμός του κακόβουλου λογισμικού Predator στα τηλέφωνα της Αλεξίας, της Ντόρας αλλά και του δημάρχου Κ. Μπακογιάννη έχει πλέον διαλύσει τις αμφιβολίες περί της παρακολούθησης. Πρόσωπα κοντά στην Ντ. Μπακογιάννη σχολιάζουν ότι «η Ντόρα δεν πιστεύει ή ίσως δεν θέλει να πιστεύει ότι ο Κυριάκος είχε σχέση με την παρακολούθηση ή γνώριζε κάτι. Περιμένει απλώς να βρεθεί άκρη σε αυτή την υπόθεση».

Η οικογένεια Μπακογιάννη φαίνεται να ασπάζεται τα περί κακών ενδιάμεσων και ρυπαρών δικτύων που ευθύνονταν για τις παρακολουθήσεις, αλλά η πραγματικότητα της παρακολούθησης είναι σκληρή και η στάση που κρατάει ο Μητσοτάκης προκειμένου να συγκαλυφθεί η υπόθεση έχει πλέον την ισχύ αποδεικτικού στοιχείου. Εν τω μεταξύ φαίνεται πλέον ότι «ουδέν κρυπτόν υπό το Predator».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

28 Ιανουαρίου 2023 στις 5:30 μ.μ.

Oλοι αυτοί θα κάνουν ότι έκανε και ο καραβάνας Φλώρος Μούγκα Του τάφου σιωπή
Το μπάρμπα τους και τον αδελφό τους θα καταγγειλουν

28 Ιανουαρίου 2023 στις 7:26 μ.μ.

Γι'αυτό έλεγε και ξαναέλεγε εκείνος ο αποκλειστικός πολιτικός προϊστάμενος των κοριών, (ο ... αρχικοριός δηλαδή), ότι ουδείς εξαιρείται του χαφιεδο-predator. Την αλήθεια έλεγε ο σερσέμης και κανένας δεν τον πίστευε! Τον περνούσαν για ψευταράκο, ως συνήθως, ενώ εκείνος έλεγε την αλήθεια που τόσο καλά τη γνώριζε. Τι απομένει; Να λογαριαστούνε τώρα πια στο σπίτι, σε ...στενό οικογενειακό κύκλο, κυρίως με την πλέον ενδιαφερόμενη! Με τα στόρια κατεβασμένα και τη μουσική στη διαπασών. /Ντόρα Κουβέλου , κυρά Ντόρα /δεν είναι τούτος δω μια ...μπόρα! /(Πάτο δεν είχε η κατηφόρα,/ στο θράσος παραπήρε φόρα...)/ Γι'αυτό κι η λύση εδώ 'ναι μία /και δε σηκώνει αδυναμία./ Ντόρα, του Μπακογιάννη Ντόρα,/ πιάσε το τσόκαρό σου τώρα!/ Κι όταν τον δεις να πλησιάζει, /μην τον θωρείς, μην κάνεις χάζι./ Να τον πληρώσεις όπως λένε, "στο φτερό"/ τον τρισαχάριστο αχαΐρευτο μικρό./
Σαν τον ιδεις λοιπόν ξανά τον κουτοπόνηρο,/ απ' το γιακά γερά... Κι "εξήγησέ του τ' όνειρο"!!! /. (Κι απ' την καλή κι απ' την ανάποδη, εννοείται! )

29 Ιανουαρίου 2023 στις 8:43 π.μ.

Σιγά μην τα βάλουν με το μπάρμπα και τον αδελφό Κύριο μέλημα τους και ανησυχία
αυτών είναι το κράτημα και η χρήση της κουταλας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger