Home » , » Ν. Μπογιόπουλος: Για τον ρόλο του εισαγγελέα Ντογιάκου και της αστικής "δικαιοσύνης" (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: Για τον ρόλο του εισαγγελέα Ντογιάκου και της αστικής "δικαιοσύνης" (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 | 8:53 μ.μ.

Σε ότι μας αφορά το έχουμε γράψει εδώ και καιρό: Η κυβέρνηση των αρίστων έχει θέσει έναν σχεδιασμό για να επαναφέρει στην χώρα μας ένα καθεστώς σκληρής Δεξιάς, στο πρότυπα της Καραμανλικής ΕΡΕ. Σ' αυτή την κατεύθυνση έχει επιστρατεύσει όλους τους μηχανισμούς που διαθέτει η αστική δικτατορία, φτάνοντας μάλιστα να χρησιμοποιεί απροκάλυπτα ένα πυλώνα της, αυτόν που ονομάζεται αστική "δικαιοσύνη".

Προηγουμένως αναφερόμαστε ότι με την απροκάλυπτη παρέμβαση του ανώτατου "λειτουργού της Θεμιδας" για άλλη μια φορά γίνεται κουρελόχαρτο ο βασικός νόμος του συστήματος. Αυτόν που ονομάζουν Σύνταγμα. 

Η σχετική τοποθέτηση που έκανε σήμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Νίκος Μπογιόπουλος μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Παραθέτουμε το σχετικό ηχητικό.

Από τον λογαριασμό που διατηρεί στο f/b ο δημοσιογράφος αντιγράφουμε:

 Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Ντογιάκος (εισαγγελέας του Αρείου Πάγου) απεφάνθη ότι ακόμα και η ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών) δεν έχει δικαίωμα να κάνει ελέγχους για τις υποκλοπές ή να συνδράμει τους παρακολουθούμενους! 

Θυμίζω ότι οι λεγόμενες "ανεξάρτητες αρχές" λειτουργούν συνήθως σαν οι φερετζέδες εκείνων των δημοκρατικών καθεστώτων που χρειάζονται να κρύβουν τα πεπραγμένα τους πίσω από φερετζέδες. Για το είδος τώρα της... δημοκρατίας, των πυλώνων της και της διακυβέρνησης εκείνης που τα πεπραγμένα της είναι τόσο... δημοκρατικά ώστε να φτάνει να καταργεί απροσχημάτιστα ακόμα και τους φερετζέδες της, ό,τι έχετε να πείτε, μην το πείτε στα τηλέφωνα. Ακούνε...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger