Home » , » Οι νέοι πόλεμοι.

Οι νέοι πόλεμοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 | 4:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι άνθρωποι αντιστέκονται στον παραλογισμό. Σε Ουκρανία και Ρωσία χιλιάδες αρνήθηκαν να πάρουν μέρος στην ανθρωποσφαγή, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Ρωσικής και Αμερικανικής μαφίας. Δάρθηκαν ακόμα και γαλονάδες!

Οι ναζί της Ουκρανίας κατέστρεψαν τη χώρα τους ενώ Ρώσοι και «Δυτικοί» χρησιμοποιούν μισθοφόρους. Ο νέος πόλεμος λοιπόν θα γίνει όπως γίνονταν κάποια εποχή παλιότερα, με μισθοφόρους. Βέβαια σήμερα θα διεξαχθεί και με τηλεκατευθυνόμενα, πυραύλους που χτυπάν από μακριά κλπ.

Να πούμε πως τα αποτελεσματικότερα όπλα του ΝΑΤΟ είναι τα MLRS, τα οποία όμως για να αποδώσουν το 100% χρειάζονται δορυφόροι, κι όχι ένας, αρκετοί. Οι επικοινωνίες, ο ηλεκτρονικός πόλεμος, η αναγνώριση από αεροσκάφη ραντάρ, droneς και δορυφόρους που προσφέρουν οι ΗΠΑ, αξίζουν πολύ περισσότερο από τα όπλα αυτά καθ’ αυτά, αφού τα οχήματα του ΝΑΤΟ καταστρέφονται πανεύκολα, ενώ πολλές φορές βγαίνουν εκτός μάχης, χωρίς καν μάχη!

Βεβαίως υπάρχουν τρομερές απώλειες. Η πόλη Soledar φαίνεται να ελέγχεται από τους Ρώσους. Οι αναφορές λένε πως δεν έχει καταληφθεί ολόκληρη υπάρχουν περικυκλωμένοι περίπου 400 Ουκρανοί, ενώ αναμένεται Ουκρανική αντεπίθεση. Παρά τη μικρή πρόοδο των Ρωσικών δυνάμεων ο Ρώσος Διοικητής αντικαταστάθηκε πάλι.

Σκοπός του μάλλον ήταν όχι η κατάληψη εδαφών αλλά η πρόκληση όσο το δυνατόν μεγαλύτερων απωλειών στους Ουκρανούς. Αυτό το πέτυχε, οι νεκροί Ουκρανοί μόνο στην πόλη τις τελευταίες μέρες ξεπερνούν τους 500, αλλά με μια μάχη που θύμιζε έντονα Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Κανένας ριψοκίνδυνος ελιγμός, που θα μπορούσε να σπάσει το μέτωπο, μόνο μια αργή προέλαση λίγων μέτρων κάθε φορά με την υποστήριξη κυρίως του πυροβολικού.

Άξιζε η πόλη μια τόσο μεγάλη σφαγή; Μάλλον όχι. Η πόλη είναι στρατηγικής σημασίας, αλλά μάχες τέτοιας έκτασης γίνονταν για να πετύχει κάποιος αποφασιστικό πλεονέκτημα, κι όχι απλά να σκοτωθούν άνθρωποι και να υποχωρήσουν στην καλύτερη περίπτωση οι αντίπαλοι σε νέα γραμμή άμυνας. Είναι ξεκάθαρο πως Ρώσοι και Ουκρανοί (αντιπρόσωποι των ΗΠΑ - ΕΕ) θα πολεμήσουν ως τον τελευταίο μισθοφόρο.

Όμως ο απλός στρατιώτης, αρχίζει να χάνει την υπομονή του. Όπως και ο κάτοικος της Ευρώπης που δεν κατανοεί γιατί θα πρέπει να καταστραφεί η οικονομία της χώρας του για να πληγεί η Ρωσία. Ως τώρα ο πόλεμος έχει στοιχίσει εκατοντάδες δις ενώ ο ανισόρροπος ναζί του Κιέβου ζητάει ακόμα περισσότερα! Αν συνεχιστεί έτσι, η κατάσταση θα ξεφύγει. Οι Ρωσία και η Ουκρανία - ΗΠΑ τραβάνε πολύ το σχοινί.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

13 Ιανουαρίου 2023 στις 12:13 μ.μ.

Η Ουκρανία ήταν και είναι η απόλυτη κόκκινη γραμμή για την Ρωσία αφού η εγκατάσταση από ΝΑΤΟ όπλων και μάλιστα πυρηνικών θα στόχευε την Μόσχα μέσα σε 7 λεπτά. Αμερικάνοι παλαιότεροι και νυν το έχουν πει , ο Σάντερς στο κογκρέσο το έχει αναφέρει ως πρόκληση , ο Κίσινγκερ τα ίδια , Γερμανός ναύαρχος και επειδή το είπε αποπέμφθηκε κλπ. Σε βίντεο του Όλιβερ Στόουν - Αμερικάνου σκηνοθέτη - με τίτλο η Ουκρανία στις φλόγες εμφανίζονται αλαλάζοντα πλήθη να ζητούν να καούν οι Ρώσοι έως και τον τελευταίο , ενώ ο Ζελένσκι - αυτό το κάθαρμα θέλει να εγκαταστήσει και πυρηνικά όπλα του ΝΑΤΟ. Ερώτηση. Είσαι ο πρόεδρος της Ρωσίας. Μπροστά σε αυτό τι κάνεις για να μην θεωρηθείς Ρώσος "μαφιόζος";

13 Ιανουαρίου 2023 στις 10:08 μ.μ.

Μητσο,, η ρωσικη μαφια ειναι δυτικοτροποι πεμπτοφαλαγγιτες σαν τον Αμπραμοβιτς και ειναι πασιφιστες σαν και σενα. Εχει ηδη γινει επιστρατευση 300.000 εφεδρων,. αλλα οπως ολα δειχνουν θα επιστρατευθουν πολλοι περισσοτεροι, υπαρχουν ηδη φωνες στη Ρωσια που υπενθυμιζουν τι εγινε στην προηγουμενη επιστρατευση, το 1917. Εχω εμπιστοσυνη στο ρωσικη προλεταριατο, θα ξεβρωμισει παλι την Ευρωπη απο τη ναζιστικη πανουκλα και ελπιζω να ανοιξει παλι νεους οριζοντες. Νικη στο ρωσικο προλεταριατο...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger