Home » , » Απ' τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στους δεξιούς ψηφοφόρους, με τα pass-koroidia

Απ' τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στους δεξιούς ψηφοφόρους, με τα pass-koroidia

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 | 8:04 μ.μ.


Ο κύριος λέγεται Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Είναι Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών. Πρόκειται περί ενός γόνου πολιτικών ακρίδων, με τεράστια ακίνητη περιουσία που κατά βάση κληρονόμησε από τον συνονόματο παππού του. (Ξέρετε τι τεράστια προσπάθεια έκανε αυτός για να την αποκτήσει; Θεωρείτε ότι είναι εύκολο να είσαι δικηγόρος των δωσίλογων και του ίδιου του τοποθετημένου από τους Γερμανούς κατοχικού πρωθυπουργού Ιωάννη Ράλλη, σε μια δίκη παρωδία, μετά την Γερμανική κατοχή; Λογικό είναι να "προσφέρθηκαν" κάποια ακίνητα στον "διαπρεπή" δικηγόρο τα οποία τελικά κατέληξαν στον εγγονό του).

 Στην αρχική, λοιπόν φωτογραφική σύνθεση βλέπουμε δυο χαμογελαστούς, κρατικούς αξιωματούχους. Οπως μας ενημερώνει με ανάρτησή του στο twitter o ίδιος Μ. Βαρβιτσιώτης πρόκειται για την συνάντηση που είχε με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας αρμόδιο για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Bojan_Maricikj. Δίπλα ακριβώς βλέπουμε τον Ελληνα Αναπληρωτή Υπουργό  Εξωτερικών να πρωταγωνιστεί στα συλλαλητήρια των "Μακεδονομάχων" στα οποία δέσποζε το σύνθημα: "Το όνομα είναι η ψυχή μας"

Τα σχόλια δικά σας.

Να συμπληρώσουμε ότι μιλάμε για έναν πολιτικάντη, ο οποίος βρέθηκε στην πολιτική επικαιρότητα και κυβερνητικά αξιώματα "κληρονομώντας" την "εκλογική πελατεία" του πατέρα του.  Αλλωστε για την δεξιά δεν χρειάζονται άλλα προσόντα. Αρκεί να είσαι γόνος από "πολιτικό τζάκι". Αυτός είναι και ο λόγος που για δυο δεκαετίες τώρα βλέπουμε τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και κάθεται σε βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες.

Επίσης όσες φορές βρέθηκε στην επικαιρότητα ήταν σε δημοσιεύματα λαϊβ στάιλ περιοδικών, για την προκλητική του ζωή επειδή "είναι γνωστός για τις όμορφες παρουσίες που τον συνοδεύουν σε εξόδους, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια με τα σκάφη και τη Μύκονο που σφύζει από ζωή".

Εσεις δεξιοί ψηφοφόροι, με τα pass-koroidia πώς τα πάτε;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger