Home » » Στην σέντρα και ο Τσουκάτος

Στην σέντρα και ο Τσουκάτος

Από giorgis , Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008 | 5:00 μ.μ.


Μετά τον Τάσο Μαντέλη έσκασε μύτη και το αλισβερίσι του «στρατηγού» Τσουκάτου με τις μίζες της «Ζήμενς».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Καθημερινής» αυτός ¨έλαβε το ποσό του 1 εκ. γερμανικών μάρκων για την «διευθέτηση» της υπογραφής από το ΚΥΣΕΑ της αγοράς του συστήματος « PATRIOT».
Το ποσό του 1 εκ μάρκων αφορά στην αμοιβή που έλαβε από τη SIEMENS. Στο κονσόρτσιουμ που συγκροτήθηκε για την αγορά αυτή συμμετείχαν η αμερικανική RAYTHEON, η ΙΝΤΡΑΚΟΜ, η SIEMENS βεβαίως και άλλες εταιρείες. Παραμένει άγνωστο εάν και οι άλλες συνιστώσες του κονσόρτσιουμ κατέβαλαν και αυτές το αναλογούν ποσό¨.

Ο Τσουκάτος σε ανακοίνωση του παραδέχεται ότι πήρε χρήματα από την «Ζήμενς» αλλά λέει ότι αυτά κατέληξαν στο κομματικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να είναι κι έτσι…. Αλλά για τις «υπηρεσίες» του ο «στρατηγός» δεν παντελώνιασε το κάτι τι του;

Το ΠΑΣΟΚ πάντως με ανακοίνωση του κάνει τον Κινέζο. Λέει ότι ποτέ δεν πήρε μίζες από την "Ζήμενς" ενώ έχει φροντίσει να αναστείλει την κοματική ιδιότητα σε Μαντέλη και Τσουκάτο.

Ας ελπίσουμε ότι με τα αλληλοκαρφώματα τους θα γίνουν εντελώς ρόμπες πρόσωπα και πολιτικά κόμματα.
Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία θα σκάσουν σύντομα και άλλες περιπτώσεις λαδιάριδων Νεοδημοκρατών.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger