Home » , » Εσωκομματικές αντιπαραθέσεις

Εσωκομματικές αντιπαραθέσεις

Από giorgis , Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008 | 10:21 μ.μ.


Σε κάποιους μπορεί να ακουστεί με έκπληξη ότι υπήρξε δικαστήριο που δίκασε σε 12 μήνες φυλακή με αναστολή τον πρώην βουλευτή της ΝΔ και άτυπο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Γιάννη Κεφαλογιάννη. Το ίδιο δικαστήριο έριξε και έξι μήνες φυλάκιση στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, Αρκάδιο Σπανουδάκη.

Για όσους/ες δεν γνωρίζουν το σκηνικό να πούμε ότι αυτοί κατηγορούταν για «απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία και πρόκληση τέλεσης αδικημάτων ψευδορκίας» επειδή ασκούσαν πιέσεις σε μπάτσους και τους υποσχόταν ανταλλάγματα για να αθωώσουν με τις καταθέσεις τους έμπορα ναρκωτικών.

Αυτή είναι η επιφάνεια. Η ουσία είναι ότι, δεν αποκλείετε όλη αυτή την ιστορία όπως έχει καταγγείλει ο ίδιος ο Κεφαλογιάννης, να την έχει στήσει το Μητσοτακαίικο. (Να δικαστεί δηλαδή, γιατί ότι θα βοηθούσε τους κομματάρχηδες του με κάθε τρόπο το έχουμε δεδομένο)

Είναι γνωστή η κόντρα που έχουν στην Κρήτη οι δυο φαμίλιες. Εξάλλου δεν έχει τύχει ποτέ να δούμε υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη να κάθονται στο σκαμνί του δικαστηρίου.

Πιθανόν, λοιπόν, να έχει βάλει το χεράκι του η οικογένεια Μητσοτάκη για να φάει αυτό το χαστούκι ο θανάσιμος εσωκομματικός τους αντίπαλος.

Συμβαίνουν κι αυτά ανάμεσα στους αστούς πολιτικάντηδες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger