Home » » Μέσα στην φερεγγυότητα ο «καταλληλότερος»!

Μέσα στην φερεγγυότητα ο «καταλληλότερος»!

Από giorgis , Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008 | 5:32 μ.μ.


«Υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται και άλλα που λέγονται και δεν γίνονται» είχε πει ο μακαρίτης Καραμανλής.
Στην ίδια ρότα και ο ανιψιός του, όταν κάθισε στην πρωθυπουργική καρέκλα.

Δεν μας είχε πει ας πούμε ότι οι υπουργοί μιας νεοδημοκρατικής κυβέρνησης θα θησαύριζαν με τις μπίζνες του εκμεταλλευόμενοι τον υπουργικό τους πόστο. Αυτό έγινε όμως.

Ας δούμε όμως τι μας είχε πει - υποσχεθεί, και δεν έγινε.

Να προσπεράσουμε όσα είχε υποσχεθεί το κυβερνητικό κόμμα για την αναβάθμιση της Παιδείας, της Υγείας, της βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού, την πάταξη της φοροδιαφυγής, την τιθάσευση της ακρίβειας κ.λ.π.

Ολοι δεν θυμόμαστε τις προσωπικές δεσμεύσεις του Καραμανλή, πριν γίνει πρωθυπουργός ότι θα εξοικονομούσε 10 δισεκατομμύρια ευρώ από τις σπατάλες του Δημοσίου; Τι έκανε; Γέμισε το δημόσιο σε στρατιές «γαλάζιων συμβούλων» που τους έδωσε αστρονομικούς μισθούς, και κατόρθωσε να αυξήσει τα έξοδα του Δημοσίου κατά 4,5 δισ. ευρώ.

Ο Καραμανλής δεν υποσχόταν ότι τη διετία 2008-2009 θα χρηματοδοτούσε με 1,5 δισ. ευρώ το περιβόητο ταμείο κατά της φτώχειας;
Και τι έκανε; Ενώ ρήμαξε τον εργαζόμενο λαό στην φορολογία τώρα μας λέει ότι η οικονομική ενίσχυση του ταμείου, για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεν θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Μέσα στην φερεγγυότητα ο «καταλληλότερος»!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger