Τον πήραν χαμπάρι

Από giorgis , Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 | 3:05 μ.μ.


Για την αποστολή που έχει αναλάβει σχετικά με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, ο εισαγγελέας Γ. Σανιδάς τα γράψαμε χτες.

Σήμερα έρχεται να συντονιστή στην ίδια συχνότητα και ο δημοσιογράφος Γ. Παπαχρήστος από την στήλη του στα "Νέα":

Αν το καλοσκεφτεί κανείς, πρέπει να είμαστε μάλλον ευχαριστημένοι που η δράση αυτού του κυκλώματος γύρω από τη Μονή Βατοπεδίου- κύκλωμα στο οποίο μετείχαν καλόγεροι, μεσίτες, συμβολαιογράφοι, παρατρεχάμενοι, κολλητοί, «κουμπάροι» και βεβαίως υπουργοί.

Με τη φόρα που είχε πάρει το κύκλωμα, δεν το είχε σε τίποτα να ανταλλάξει με τη Μονή κάνα Λευκό Πύργο που ήταν και κοντά! Θέμα ερμηνείας... αυτοκρατορικών χρυσόβουλων ήταν- τίποτα περισσότερο.

Και είναι αυτονόητο ότι το κύκλωμα δεν θα έκανε όσα έκανε- να βάλει τέτοιο «χέρι» στη δημόσια περιουσία- αν δεν είχε τη στήριξη, τη βοήθεια και τη συμμετοχή υπουργών. Δεν γίνονται αυτά έτσι και δεν μπορεί να τα κάνει εύκολα ο καθένας. Το κύκλωμα έδρασε συντεταγμένα και είχε κεντρική καθοδήγηση, αυτό πια είναι βεβαιωμένο. Κι αν είναι ακριβή όσα διαρρέονται από χθες σχετικά με το περιεχόμενο ορισμένων καταθέσεων στους εισαγγελείς, τζάμπα «σκοτώνεται» ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδάς. Γιατί όσο και να προσπαθεί, δύσκολα θα καταφέρει να ανακόψει την πορεία του φακέλου προς τη Βουλή. Τι να σου κάνει κι αυτός πια, δεν είναι και μάγος!...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger