Home » , , » Να ΜΗΝ προφυλακιστεί ο Εφραίμ ζητά επίσημα το ΛΑΟΣ

Να ΜΗΝ προφυλακιστεί ο Εφραίμ ζητά επίσημα το ΛΑΟΣ

Από ciaoant1 , Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 | 9:11 μ.μ.

Οι ακροδεξιοί "εθνοσωτήρες" έχουν ξεσαλώσει, και στο tsantiri.gr
αλιεύσαμε την εξής είδηση, με το ΛΑΟΣ να ζητά να αφήσουν ελεύθερο τον Εφραίμ, τον πιστό αυτό "χριστιανό και πατριώτη" που μας κάνει "εθνικά υπερήφανους":


Aπό το Γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Ο Ηγούμενος ΕΦΡΑΙΜ τίμησε την Ελλάδα στη Ρωσία περισσότερο από κάθε άλλον Έλληνα ανεξαρτήτως ιδιότητας. Ο σεβασμός και η εκτίμηση του Προέδρου ΠΟΥΤΙΝ λέει πολλά. Γι΄άλλη μια φορά το προκεχωρημένο φυλάκιο του Ελληνισμού, το ΆΓΙΟ ΌΡΟΣ στη δίνη της Διεθνούς απαξίωσης τη χώρα. Είναι η στιγμή που η Ελλάδα χρειάζεται όλους τους Έλληνες ενωμένους, δυνατούς και διαθέσιμους για τη σωτηρία της Πατρίδος.

Δεν είναι η ώρα για ακραίες προδικαστικές φυλακίσεις όταν μάλιστα εξασφαλίζεται η παραμονή του κατηγορουμένου στη χώρα, πολλώ δε μάλλον όταν οι εξεταστικές επιτροπές της Βουλής δεν βρήκαν ικανά στοιχεία απάτης για να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τους αντισυμβαλλόμενους πολιτικούς.

Νόμιμον; Nαι. Ηθικόν; Όχι. Δίκαιον; Ελέγχεται. Εθνικώς επιζήμιον; Βεβαίως.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
1 Δεκεμβρίου 2011 στις 9:24 μ.μ.

υπάρχει πιο ρωσόφιλο κόμμα από τον ΛΑΟΣ?να μη συμπαρασταθεί στον πράκτορα του Πούτιν?
ο Εφραίμ θα συνδέσει πνευματικά τις δύο χώρες.
Να πάει χαμένος ο κόπος του?

Ανώνυμος
1 Δεκεμβρίου 2011 στις 9:50 μ.μ.

"To Νόμιμο είναι και Ηθικό" είχε πει ένας υπουργός της ΝΔ πριν λίγα χρόνια

Ακολουθούν τα "βήματά" του οι "φωστήρες" του Λάος

Ανώνυμος
1 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:23 μ.μ.

TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ; Δημοσιεύτηκε στη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ το Σεπτέμβρη του 1998
[..] ΕΜΠΟΡΟΙ ΓΗΣ

Στη βάση του νόμου κλείστηκε συμφωνία μεταξύ κράτους και εκκλησίας (εφ. κυβέρνησης 8/10/52 τεύχος Α αρ. φ. 289) που πρόβλεπε: Παραχώρηση απ΄ τη μεριά της εκκλησίας 141.000 στρεμ. αγρών, 32.000 στρεμ. αγροληπτικών και 601.000 στρεμ. βοσκοτόπων. Η αξία των παραπάνω υπολογίστηκε σε 97,6 δισ. δρχ!!! Το κράτος θα πλήρωνε στην εκκλησία αυτό το αμύθητο ποσό, 15 δισ. δρχ. σε μετρητά και τα υπόλοιπα σε αστικά ακίνητα. Το κράτος εκπλήρωσε τη συμφωνία και πλήρωσε όλα αυτά τα δισ. σε δύσκολες εποχές. Η εκκλησία όμως όχι! Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Γεωργίας η εκκλησία κατακράτησε 75.000 στρεμ. αγρούς, όλα τα αγροληπτικά και εμφυτευτικά και 151.000 στρέμματα βοσκότοπους! Στο μεταξύ από τότε και σε όλη αυτή την περίοδο, η μοναστηριακή περιουσία, ιδιαίτερα αυτή που η εκκλησία δεν είχε τίτλους, βγήκε στο σφυρί!

Και μπαίνει το ερώτημα: Τι απόγιναν αλήθεια οι τεράστιες εκκλησιαστικές περιουσίες με ή χωρίς τίτλους στην Αττική; Αυτή έμεινε το 1952 ανέπαφη απ΄ την τότε μεταρρύθμιση.

Η συμφωνία προέβλεπε ότι στο 1/5 των αγρών και 1/3 των βοσκοτόπων που έμειναν στην εκκλησία περιλαμβάνονταν οπωσδήποτε εκτός από τις εκτάσεις της Αγίας Λαύρας, Καλαβρύτων, "πάντες οι αγροί και οι βοσκότοποι, λιβάδια και κτηνοτροφικαί εν γένει εκτάσεις, οι κείμενοι εις την περιφέρειαν των Ιερών Μητροπόλεων Αθηνών, Αττικής και Μεγαρίδος... και οι δασώδεις εκτάσεις των και αι κεκαλυμμέναι δι΄ αγριελαιών"... Όπως είναι φανερό, οι σεβάσμιοι αρχιερείς ήξεραν πολύ καλά πώς να κρατήσουν με τα δόντια τις εκτάσεις τους. Προβλέποντας σωστά την οικιστική έκρηξη της πρωτεύουσας αποδείχτηκαν θαυμάσιοι έμποροι γης. Γιατί, είναι φανερό, τι έγινε αυτή η τεράστια περιουσία. Έγινε οικόπεδα και ακίνητα!

ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ!

Η εκκλησία τότε παραχώρησε όλα κι όλα στην Αττική 212 στρέμματα της Μονής Πεντέλης στα μέλη του Γεωργοκτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μισθωτών Πεντέλης σαν οικοπεδικό κλήρο. Το μοναστήρι της Πεντέλης παραχώρησε στους πρώην κολίγους του...212 στρέμματα. Ο καθένας απ΄ αυτούς πήρε από... μισό, έως ενάμιση στρέμμα!

Το 1988 τα εκκλησιαστικά κτήματα ανέρχονταν γύρω στα 1,3 εκατ. στρ. αγροτικής έκτασης και σε ανυπολόγιστα αστικά ακίνητα. Ακίνητα που εν μέρει προήλθαν απ΄ το ξεπούλημα και δημόσιας αγροτικής γης. Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι όλα αυτά προέρχονται από δωρεές. Η εκκλησία λοιπόν χρωστάει την τεράστια αγροτική και αστική περιουσία της στη μεγαλοψυχία και στην ανικανότητα της αστικής τάξης που αρνήθηκε όταν έπρεπε να ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα να βάλει τελεία και παύλα σε μια κατάσταση κληρονομημένη από άλλες εποχές. Αρνήθηκε να εξαλείψει τα απομεινάρια της φεουδαρχίας. Έτσι, λοιπόν, σήμερα εν έτει 1998, η εκκλησία μετατράπηκε σε ένα μεγάλο, το μεγαλύτερο καπιταλιστή, γαιοκτήμονα και όχι μόνο. Μετατράπηκε σε ένα μεγάλο κεφαλαιοκράτη.[..]
=========================



Φαίνεται πως υπάρχει "εθνικό συμφέρον", Συνήθως, έτσι βαπτίζεται το συμφέρον των μεγαλο-καπιταλιστών..

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2011 στις 1:06 π.μ.

Πάντα η ακροδεξιά και ο κλήρος ήταν ένα, πατριδοκαπηλία, βρωμοδουλιές και ομοφυλοφιλία.

2 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:06 π.μ.

Κάποια... χορηγία για το Δρομοκαΐτειο ζητάει ο κολοτούμπας.

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:25 μ.μ.

Μπράβο στον Καρατζαφέρη. Είναι πραγματικός πατριώτης όπως και ο Εφραίμ, γι αυτό τους μισούν οι αρνισιπάτριδες αριστεροί.

4 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:39 π.μ.

Αν δεν πάει στη φυλακή, να πάει στο Δρομοκαΐτειο να κάνει κολοτούμπες με τον Γιωργάρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger