Home » » Αυτοί δεν είναι απλώς απατεώνες με ράσα, είναι εγκληματίες

Αυτοί δεν είναι απλώς απατεώνες με ράσα, είναι εγκληματίες

Από giorgis , Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008 | 3:40 μ.μ.


Όχι Αγιορείτες αλλά αγιογδύτες έπρεπε να λεν κάποιους καλογέρους εκεί στο «Αγιο Ορος».
Δεν τους φτάνει που με «χρυσόβουλα» και φιρμάνι έχουν βάλει στο χέρι χιλιάδες δημόσιες εκτάσεις και ήδη καταστρώνουν business plans ως «αγιασμένοι επιχειρηματίες τώρα έβαλαν στο μάτι μια έκταση μέσα στην οποία εδώ και σχεδόν πενήντα χρόνια υπάρχει μια κατασκήνωση που φιλοξενούνται παιδάκια.

Όπως γράφει σε μια ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτίνα του Σύριζα Ευαγγελία Αμμανατίδου οι καλόγεροι της «Ιεράς Μονής Διονυσίου» του Αγείου Ορους διεκδικούν από την Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής μια έκταση 8.000 στρεμμάτων επικαλούμενοι κάποια κουρερόχαρτα που έχουν από ..Σουλτάνους.
Στο μονοπάτι του Εφραίμ κι αυτοί δηλαδή. Με τα ίδια τροπάρια που ψέλνουν θέλουν να πάρουν μια έκταση στην οποία λειτουργεί κατασκήνωση για παιδάκια με ειδικές ανάγκες απ’ το 1962!

Αυτοί οι καλόγεροι, λοιπόν, σε μια επίδειξη «χριστιανικής αγάπης» έσυραν τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στα δικαστήρια ζητώντας να της αποδοθεί η χρήση της έκτασης, να καταργηθεί η λειτουργία της κατασκήνωσης και να κατεδαφιστούν όλες οι εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν τα παιδάκια που όλα έχουν ειδικές ανάγκες.

Και είναι τόσο δραχμοφονιάδες αυτοί οι καλόγεροι που δεν σταματάν εκεί. Στην αγωγή τους ζητούν και 380.000 ευρώ ως αναδρομικά μισθώματα για την μέχρι τώρα χρήση της κατασκήνωσης.

Αυτοί δεν είναι απλώς απατεώνες με ράσα, είναι εγκληματίες
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger