Home » , » Ρόμπα η κλίκα του Γ. Σανιδά

Ρόμπα η κλίκα του Γ. Σανιδά

Από giorgis , Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008 | 2:07 μ.μ.


Χαμός στα κυβερνητικά επιτελεία από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι παραιτήσεις των εισαγγελέων Ηλία Κολιούση και Ελένης Σπυροπούλου.

Συσκέψεις επί συσκέψεων των «αρμοδίων» για να διαχειριστούν την κρίση που προέκυψε στους δικαστικούς κύκλους και να απαλύνουν τις αλγεινές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν στην κοινή γνώμη.

Σε κατάσταση πανικού ο υπουργός δικαιοσύνης Χατζηδάκης βλέποντας να γίνετε θρύψαλα και στον πιο άσχετο το ιδεολόγημα του περί «ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης» βγαίνει και δηλώνει ότι οι παραιτήσεις των δυο εισαγγελέων δεν γίνονται δεκτές.

Ενώ στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Κυριάκος Κατούτσος μιλάει ότι η ενέργεια του να βάλει «καπέλο» στις έρευνες την εισαγγελέα Εφετών Ευσταθία Σπυροπούλου είχε επιδίωξη όχι να «κουκουλώσει» αλλά να «ξεκουκουλώσει» την υπόθεση.

Μπορεί κάτω απ’ την πίεση των καταστάσεων ο φάκελος με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου να παίρνει το δρόμο για την βουλή. Εγιναν ρόμπες όμως ο Γ. Σανιδάς και η κλίκα του που προσπάθησαν με προσχήματα να εμποδίσουν αυτή την εξέλιξη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger