Home » » Ου μπλέξεις

Ου μπλέξεις

Από giorgis , Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008 | 10:33 μ.μ.



Κοίτα κατάσταση! Να θες ν «αγιάσεις» και οι ρασοφόροι να μην σ’ αφήνουν.
Πας το μεσημέρι να διαβάσεις εφημερίδες και συναντάς πρωτοσέλιδα στον «Αγγελιοφόρο» ένα άρθρο να σου μιλάει για τους καλογέρους ενός μοναστηριού της Θεσσαλονίκης που επικαλούμενοι ένα φιρμάνι ενός σουλτάνου, του Βογιαζίτ του Β’ πάνε να φάνε από κατοίκους της Θεσσαλονίκης κάποια οικόπεδα.

Λες άντε να το προσπεράσουμε και να μην δώσουμε ιδιαίτερη βάση.

Ερχετε απόγευμα και τρακάρεις στην ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος» έναν επιχειρηματία να ρίχνει μαύρο δάκρυ γιατί επέλεξε να κάνει επιχειρηματικά νταλαβέρια με τον ηγούμενο Εφραίμ κι’ αυτός να τον πουλήσει. «Ο Εφραίμ με κατέστρεψε οικονομικά. Μου έκανε να αλλάξω δουλειά. Μ’ έσερνε στα δικαστήρια…», λέει χαρακτηριστικά.

Αλλά και το βράδυ βλέποντας χαζοκούτι και την εκπομπή του Χατζηνικολάου στο Alter πάλι σ’ αυτό το μοτίβο βρίσκεσαι.

Αυτή την φορά πρωταγωνιστής είναι ο πρώην χωροφύλακας, γνωστό φερέφωνο των γερμανοτσολιάδων και νυν δεσπότης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Το χαϊδεμένο παιδί της χούντας και εξέχων μέλος της Χρυσοπηγής, το έχει ρίξει στις μπίζνες και όσα έρχονται στην δημοσιότητα απεικονίζουν και το ποιόν αυτού του «αγίου».

Τελικά καλόγεροι και παπάδες μπορεί να ψάχνουν να βρουν το «άγιο Πνεύμα», αλλά την άγια χαρά τους την έχουν βρει με την νεοδημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας όπου τα επιχειρηματικά «θαύματα» τους μπορεί να μην έχουν μεταφυσική διάσταση, έχουν όμως την σφραγίδα πρωτοκλασάτων στελεχών της Ν.Δ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger