Home » » «Τεκμήριο αθωότητας»

«Τεκμήριο αθωότητας»

Από giorgis , Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008 | 4:16 μ.μ.


Το λεγόμενο «τεκμήριο αθωότητας» για τους καθεστωτικούς καλαμαράδες και μαρκουτσοφόρους των ΜΜΕ ισχύει μόνο για τα κυβερνητικά λαμόγια αν βρεθούν κατηγορούμενοι για τις απατεωνιές που κάνουν.

Όταν χτες τρία νέα παιδιά που φυγοδικούσαν (έχουμε αναφερθεί στους λόγους) η Δ. Συριανού, ο Η. Νικολάου και ο Κ. Χάλαζας, παρουσιάστηκαν στους μπάτσους το πόρισμα των δημοσιοκάφρων είχε βγει: Είναι ένοχοι για όσα κατηγορούνται.

«Στον ανακριτή οι 3 αναρχικοί που ευθύνονται για εμπρησμούς», έγραψε η ηλεκτρονική εφημερίδα του Τριανταφυλλόπουλου. «Στον εισαγγελέα παραπέμπονται οι εμπρηστές της Θεσσαλονίκης» γράφει σήμερα η «Απογευματινή» ενώ και στο ίδιο κλίμα και η «Esspreso» τιτλοφορεί το σχετικό της άρθρο: «Παραδόθηκαν οι αναρχικοί που έκαιγαν την Θεσσαλονίκη».

Μπορεί οι ίδιοι να απολογήθηκαν με υπόμνημα και να αρνήθηκαν κάθε συμμετοχή τους στις εμπρηστικές επιθέσεις που τους καταλογίζονται.
Μπορεί με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας να αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αλλά τις εντυπώσεις σε βάρος των κατηγορουμένων τις έχουν δημιουργήσει ήδη τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης.

Και μετά κάποιοι διαμαρτύρονται όταν ακούγετε το σύνθημα: ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger