Home » » Ασυδοσία των τοκογλύφων τραπεζιτών

Ασυδοσία των τοκογλύφων τραπεζιτών

Από giorgis , Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009 | 12:34 μ.μ.


Η οικονομική ανέχεια έχει οδηγήσει τον κόσμο στα νύχια των νόμιμων τοκόγλυφων, των τραπεζών με όλες τις δραματικές συνέπειες που συνεπάγονται.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας πάνω και από τα 117 δισ. ευρώ διογκώθηκε στο τέλος Δεκέμβρη 2008 η μάζα του τραπεζικού δανεισμού των νοικοκυριών εμφανίζοντας μέση αύξηση ύψους 1,1 δισ. ευρώ το μήνα.

Και οι συνέπειες αυτής της κατάστασης, πέρα απ’ τις κατασχέσεις σπιτιών και αυτοκινήτων απ’ τις τράπεζες προβλέπετε ακόμα πιο δραματική.
Όπως διαβάζουμε σε εφημερίδα:
«Σε απόπειρα αυτοκτονίας οδηγήθηκε χτες 37χρονος, όταν τράπεζα, από την οποία είχε δανειστεί χρήματα, του ανακοίνωσε ότι θα κατασχέσει το σπίτι του….
Το περιστατικό συνέβη χτες το μεσημέρι στο Χαλάνδρι… Οταν ο διευθυντής του υποκαταστήματος τράπεζας τού ανακοίνωσε πως η τράπεζα θα προχωρήσει σε κατάσχεση της κατοικίας του, βγήκε στο δρόμο και περιέλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Αν δεν δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να «κάψουμε» την ασυδοσία των τοκογλύφων τραπεζιτών, μέχρι να τους εξαφανίσουμε εντελώς μαζί με το σύστημα που τους συντηρεί, τέτοια φαινόμενα, δυστυχώς, θα τα συναντάμε καθημερινά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger