Home » » Νέα πειραματικά όπλα που κατασκευάζονται στην Αμερική δοκιμάζεται η αποτελεσματικότητα τους με θύμα τον Παλαιστινιακό λαό.

Νέα πειραματικά όπλα που κατασκευάζονται στην Αμερική δοκιμάζεται η αποτελεσματικότητα τους με θύμα τον Παλαιστινιακό λαό.

Από giorgis , Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009 | 5:02 μ.μ.


«ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ το Ισραήλ αποτελεί τον δοκιμαστή των νέων αμερικανικών όπλων - αυτό συμβαίνει από τη δεκαετία του 1970 και μετά. Ισραηλινοί πιλότοι ήταν οι πρώτοι που τεστάρισαν τα F-15 και F-16 σε συνθήκες πραγματικής μάχης».

Τζόελ Σκάλιτ, -Ισραηλινός συγγραφέας

«Σε περισσότερες από δέκα περιπτώσεις είδαμε πληγές σε Παλαιστινίους που δεν προέρχονταν από θραύσματα. Η σάρκα ήταν σκισμένη σε κομματάκια, ενώ υπήρχαν και εγκαύματα που είχαν προχωρήσει σε βάθος, πλήττοντας έως και εσωτερικά όργανα. Μάλλον προκλήθηκαν από πολύ λεπτή μεταλλική σκόνη που δεν εντοπίζεται σε ακτινογραφίες, ενώ δεν ήταν εφικτό να την βγάλουμε κατά τις εγχειρήσεις που πραγματοποιήσαμε σε όσους επέζησαν».

Έρικ Φόσε – Νορβηγός χειρουργός σε νοσοκομείο της Γάζας

«Είμαστε κατά 90% σίγουροι ότι πρόκειται για τραύματα που έχουν προκληθεί από DΙΜΕ, ένα πειραματικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε κατά τις συγκρούσεις στον Λίβανο το 2006 και παλαιότερα- σύμφωνα με φωτογραφικές αποδείξεις που έχουμε στα χέρια μας στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Γι΄ αυτό πιστεύουμε ότι είναι όπλο που έχουν κατασκευάσει οι Αμερικανοί. Εξετάζοντας τις συγκεκριμένες φωτογραφίες βλέπουμε ότι ολόκληρα τμήματα ιστού έχουν αποκολληθεί από το σώμα, ένα “σύμπτωμα” το οποίο δεν έχουμε συναντήσει κατά τη χρήση κανενός άλλου συμβατικού όπλου».

Χανς Πέτερ Χάσαμ, - χειρουργός- εμπειρογνώμονας του Ιδρύματος Φροντίδας

«Σε μια από τις φωτογραφίες βλέπουμε ολόκληρο το κοιλιακό τοίχωμα να έχει αποκολληθεί, ενώ τα εσωτερικά όργανα, που δεν εμφανίζονται, είναι σχεδόν άθικτα εξωτερικά. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε μια παραδοσιακή έκρηξη, από την οποία τα θραύσματα θα κατέστρεφαν και τα εσωτερικά όργανα. Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι η μεταλλική σκόνη, η οποία απελευθερώθηκε κατά την έκρηξη της βόμβας DΙΜΕ, λειτούργησε σαν λεπίδα για τον ιστό, ενώ τα μικροσωματίδια μετάλλων εισχώρησαν και στα όργανα προκαλώντας εσωτερικά εγκαύματα. Ωστόσο, λόγω του εξαιρετικά μικρού μεγέθους των κόκκων, στα εσωτερικά όργανα δεν παρατηρούνται τραύματα εισόδου. Μία ακόμα ένδειξη ότι έγινε χρήση του συγκεκριμένου πειραματικού όπλου είναι πως οι βόμβες DΙΜΕ έχουν κέλυφος από άνθρακα- γεγονός που εξηγεί το γκριζόμαυρο χρώμα που παρατηρείται στη φωτογραφία με τα παιδιά».

δρ Χανς Πέτερ Χάσαμ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger