Home » , » Η αποκτήνωση ενός λαού

Η αποκτήνωση ενός λαού

Από giorgis , Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009 | 7:57 μ.μ.

Μιλάμε ότι ένα μεγάλο μέρος του Ισραηλίτικου πληθυσμού πρέπει να έχει εντελώς αποκτηνωθεί.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Times» του Λονδίνου, οι Ισραηλινοί, βλέποντας ότι έχει και καλό καιρό, πήραν τις οικογένειές τους μαζί με όλα τα παιδιά τους και πήγαν σε ένα λόφο κοντά στην πόλη Σντερότ.
Από εκεί, υπάρχει πανοραμική θέα της Γάζας, που απέχει λίγα χιλιόμετρα.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας συνεχίζει γράφοντας: «οι Ισραηλινοί παρακολουθούν τις κινήσεις των ελικοπτέρων Apache και κάνουν προβλέψεις για το σημείο που θα βομβαρδίζουν. Και όταν αρχίσουν να ρίχνουν πυραύλους και πετυχαίνουν τους στόχους τους, τότε ξεσπούν σε πανηγυρισμούς και φωνάζουν συνθήματα υπέρ των ενόπλων δυνάμεων. Με τις φωτογραφικές τους μηχανές και τις κάμερες καταγράφουν και τους βομβαρδισμούς, για να δείχνουν και στους υπόλοιπους αυτά που είδαν».
(Εδώ υπάρχει το βίντεο που δεν βρίσκουμε λέξεις να το σχολιάσουμε)

Αυτός ο λαός έχει και τους ηγέτες που του ταιριάζει.

Το φασιστόμουτρο της φωτογραφίας λέγετε Αβιγκντόρ Λίμπερμαν, και είναι αρχηγός του κόμματος της άκρας δεξιάς «Ιζραέλ Μπεϊτένου» («Ισραήλ, το σπίτι μας»).

Μπροστά στο αδιέξοδο που έχουν βρεθεί τα σιωνιστικά στρατεύματα που προσπαθούν να εισβάλουν στην Γάζα ο φασίστας πολιτικός βρήκε την λύση. Διαβάστε την πρόταση του και φρίξτε:

«Πρέπει να κάνουμε στους Παλαιστινίους ότι έκαναν οι Αμερικανοί στους Ιάπωνες. Θυμηθείτε οτι και τότε προετοιμαζόταν χερσαία επέμβαση, η οποία όμως δεν χρειάστηκε μετά τη ρίψη των δυο ατομικών βομβών. Έτσι πρέπει να δράσουμε κι εμείς».!!!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger