Home » , » Πέρα απ' τα λόγια υπάρχουν οι πράξεις

Πέρα απ' τα λόγια υπάρχουν οι πράξεις

Από giorgis , Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009 | 9:56 μ.μ.


Ενας αγρότης, κατά δήλωση του δεξιός ψηφοφόρος, από το μπλόκο του Πλαταμώνα, έριξε το μπαλάκι, στο δελτίο του Mega, στο στέλεχος του ΚΚΕ, Β. Μπούτα, και του είπε ότι η κατάσταση όπως έχει δημιουργηθεί απαιτεί οι αγρότες απ’ το μπλόκο της Νίκαιας Λάρισας να μετακινηθούν φτιάχνοντας μπλόκο στα Τέμπη.

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να κατανοήσει ότι στο σημείο που βρίσκονται σήμερα οι αγροτικές κινητοποιήσεις ένα «κλειστό» μπλόκο στα Τέμπη θα είχε αναστροφή της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες μα τις αγροτικές κινητοποιήσεις.
Αλλωστε το μπλόκο της Νίκαιας , όπου βρίσκονται τα περισσότερα «κόκκινα τρακτέρ» εντελώς συμβολικό ρόλο έχει, αφού με μια παράκαμψη 10 λεπτών ξεπερνιέται.

Η απάντηση που έλαβε απ’ τον αγροτοσυνδικαλιστή του ΚΚΕ, ο αγρότης που έθεσε αυτό το ζήτημα, ήταν γενική κι αόριστη.
«Όλα τα συζητάμε», «θα συνεδριάσουμε»και τα παρόμοια.
Υποθέτουμε ότι ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, Μπούτας, θα περιμένει να πάρει τις εντολές του απ’ τον Περισσό για το πώς θα διαχειριστεί μια κατάσταση. Όμως τα πράγματα όπως έχουν εξελιχθεί είναι απλά.

Σίγουρα δεν έχουμε απαίτηση απ το ΚΚΕ, σαν ρεφορμιστικό κόμμα που είναι, σε μια τέτοια κινητοποίηση να επιστράτευση τα οργανωμένα μέλη του να συμπαρασταθούν ενεργά στην κινητοποίηση των αγροτών αλλά τουλάχιστον σε ζητήματα τακτικής περιμένουμε να μην αρκεστεί στις μεγαλόστομες διακηρύξεις, που κάνει μέχρι τώρα και να συστήσει στα μέλη του να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους υλοποιώντας την πρόταση του αγρότη που αναφέραμε προηγουμένως.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger