Home » , » ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Από giorgis , Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009 | 12:23 μ.μ.


Το εμπάργκο που έχουν επιβάλλει οι Ισραηλινοί στην πληροφόρηση κάνουν τις ειδήσεις που έρχονται να είναι με το σταγονόμετρο.
Αν και έχει περάσει μια βδομάδα μετά την έναρξη των χερσαίων επιχειρήσεων, ο σιωνιστικός στρατός είναι καθηλωμένος στις θέσεις που κατέλαβε από τις πρώτες ώρες, κι αυτό δείχνει την πλήρη αποτυχία των χερσαίων επιχειρήσεων του.

Απ’ το Παλαιστινιακό Κέντρο Ενημέρωσης πληροφορούμαστε ότι τα κατοχικά σιωνιστικά στρατεύματα αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν από την πόλη Qarara, ανατολικά της πόλης Χαν Γιούνις, αφού συνάντησαν σθεναρή αντίσταση από τις ταξιαρχίες ΚΑΣΑΜ, την ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς.

Και ενώ το αίμα των αμάχων Παλαιστινίων εξακολουθεί να ρέει ποτάμι απ’ τους τυφλούς βομβαρδισμούς και τις αεροπορικές επιδρομές των σιωνιστών οι Παλαιστίνιοι μαχητές ανακοινώνουν ότι μέχρι τώρα έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 33 ισραηλινούς στρατιώτες και έχουν τραυματίσει πάνω από 100.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ


«Εκείνο που πρέπει να υπολογίζουμε είναι ότι ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας θα ριζοσπαστικοποιήσει και την επόμενη γενιά των Παλαιστινίων και ότι η Χαμάς θα διαλυθεί και θα αντικατασταθεί από ένα είδος Αλ Κάιντα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μίσος που θα φουντώσει μέσα από τα ερείπια αυτού του πολέμου θα κάνει πάλι τον κόσμο να κρατήσει την αναπνοή του».

Tageszeitung - Γερμανική εφημερίδα
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger